Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Een kop en schotel laten bedrukken doe je zo!

 

Veel horeca gelegenheden bedrukken hun service, een kop koffie wordt hierdoor namelijk een stuk specialer. Er worden de afgelopen jaren veel foto’s gemaakt, vooral als mensen uiteten zijn. Het eten en de rest wat op tafel staat wordt vastgelegd en komt op social media te staan. Hierdoor zien meer mensen het eten uit jouw restaurant, maar ook het logo want die staat bedrukt op het koffie kopje. Maar niet alleen horecagelegenheden laten hun service bedrukken, ook bedrijven, sportverenigingen en organisaties. Het is daarnaast een speciaal cadeau om te geven.

 

Servies laten bedrukken

Wat het meeste gedaan wordt is een mok bedrukken, veel bedrijven hebben die dan ook in de keuken staan voor de dagelijkse koppen koffie. Maar er zijn meer mogelijkheden, zo kan je borden, glazen en een kop met schotel laten bedrukken. Het mooist is dan ook om een hele set te laten bedrukken in de stijl van jouw bedrijf. Dit is de manier om je logo helemaal naar voren te laten komen. De naam van je bedrijf komt nu namelijk op meerdere voorwerpen voor. Hierdoor komt de klant er vaker mee in aanraking en ontwikkel je meer naamsbekendheid. Daarom is het ideaal om een kop en schotel bedrukken voor jouw bedrijf!

 

Keuze uit diverse materialen

Voor dat jij je servies laat bedrukken is het handig om de verschillende opties na te gaan. Er zijn verschillende materialen waar je uit kunt kiezen, hierdoor heb jij straks servies wat helemaal bij jou en je bedrijf past. Maar, welk materiaal je kiest heeft invloed op de manier hoe het servies bedrukt wordt. Het kan er dus anders uit gaan zien dan wat jij in gedachte hebt, dan is het verstandig om toch voor ander materiaal te kiezen. Servies is een aankoop dat je niet vaak doet, het is dan ook de bedoeling dat het een aardige tijd mee gaat. Per materiaal kan de levensduur verschillen. Porselein is sterk materiaal en verkleurt bijna niet. Aardewerk daar in tegen beschadigt iets sneller maar kan er als decoratie mooier uit zien!

Het servies laten bedrukken bij Riké

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om een kop en schotel te laten bedrukken? Neem dan gerust een kijkje op de website van Riké. Deze partij heeft een ruim aanbod, hierdoor moet er wel iets tussen zitten wat bij jou past. Meer informatie nodig? Neem dan contact op met de klanten service of bezoek de website!

 

https://www.rikegroup.com/