Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Een e-sigaret is gemakkelijk in gebruik

Als je wilt stoppen met roken of gewoon een keer wat anders wilt, dan kan een e-sigaret de perfecte vervanger zijn. Naast dat een e-sigaret beter is dan een normale sigaret kan je ook nog eens kiezen uit verschillende smaken. Op deze manier kan je elke dag van een nieuwe smaak genieten. Denk aan appel, vanille, watermeloen, chocola, aardbei en nog veel meer! Een e-sigaret is als het ware een sigaret maat dan op basis van waterdamp, daarnaast is alles elektronisch. De sigaret werkt dus op batterijen of op elektriciteit. Dit kan beteken dat je de sigaret een keer in de zoveel tijd even moet opladen. Daarnaast kan je met een e-sigaret er ook voor kiezen of je er nicotine in wilt of niet. Wil je meer weten over een e-sigaret? Lees deze blog dan snel verder!

Deze punten zijn belangrijk voor dat je een e-sigaret aanschaft

Zorg er voor dat je e-sigaret bestaat uit gecertificeerde onderdelen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken om de kwaliteit. Een vape bestaat uit een tank en batterij. In de tank bevindt zich de coil. Dit onderdeel zet de e-liquid om in damp. Als je voor het eerst een e-sigaret aanschaft dan heb je een andere nodig dan iemand die al vaker vaped. Dit komt doordat een beginnende vaper vaak dezelfde inhaleertechniek gebruikt als bij een traditionele sigaret. Dit noemen we de mouth to lung methode. Je verzamelt de damp eerst in je mond en laat deze vervolgens naar je longen gaan. Een gevorderde vaper inhaleren volgens de direct lung methode. De damp wordt niet in de mond verzameld, maar gaat direct rechtstreeks naar de longen. Voor beide methodes heb je andere onderdelen nodig. 

Een e-sigaret aanschaffen?

Wil je meer informatie? Dan raden wij je aan om op de website van  Save Vape te kijken. Dit is een vape shop waar ze beschikken over gecertificeerde items. Daarnaast heeft deze partij een ruim aanbod aan aroma’s, hierdoor heb je een ruime keuze en kan je elke dag wel een andere smaak kiezen. Wil je meer weten over vapen? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten, ze beantwoorden graag al je vragen.

 

 

https://www.nicotinebase.nl/nl/e-liquids/