Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Draagarmstelling gebruikt

Meta: Bent u op zoek naar een gebruikte draagarmstelling? Dan bent u bij Stellingstunt aan het juiste adres. Wij bieden gebruikte stellingen van professionele kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.
__________________________________________________________________________________

Gebruikte draagarmstelling

Bij Stellingstunt houden wij ons bezig met de inkoop en verkoop van gebruikte en nieuwe draagarmstellingen. Bent u op zoek naar een gebruikte draagarmstelling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment gebruikte stellingen van professionele kwaliteit tegen de juiste prijs. Een draagarmstelling wordt gebruikt als opslagplaats voor middelzware en zware goederen. Deze stelling beschikt over draagarmen die bevestigd zijn aan de staanders. Een draagarmstelling kan zowel enkel- als dubbelzijdig worden uitgevoerd. Bekijk ons volledige aanbod hieronder!

 

Kwaliteit van een gebruikte draagarmstelling

Bij Stellingstunt bent u verzekerd van professionele kwaliteit, dit geldt ook voor onze gebruikte draagarmstellingen. Een afgeschreven stellingen zetten wij niet opnieuw in, wel als deze nog in goede staat verkeerd en door een magazijnkeuring komt en u er nog lang plezier van kunt hebben. Neem bij twijfel altijd contact met ons op zodat we u op weg kunnen helpen naar de juiste invulling van uw magazijnp

 

Voordelen gebruikte draagarmstelling

Wanneer u gebruik maakt van een gebruikte draagarmstelling van Stellingstunt profiteert u van een aantal voordelen. Wij hebben deze voordelen voor u op een rijtje gezet:

Kostenbesparing. Door te kiezen voor een gebruikte draagarmstelling bespaart u kosten. Deze stellingen zijn goedkoper dan nieuwe draagarmstellingen. Daarnaast benut u uw beschikbare vierkante meters optimaal waardoor er meer goederen opgeslagen kunnen worden.</li>

Meer ruimte. Met een draagarmstelling benut u al uw ruimte.

Makkelijk in onderhoud. Een draagarmstelling bestaat niet uit veel onderdelen waardoor onderhoud niet veel tijd en moeite kost.

Flexibel. Deze stelling is eenvoudig te monteren, uit te breiden en te demonteren. Besluit u dus uw magazijn anders in te richten, dan is dit geen enkel probleem.

 

Gebruikte draagarmstelling voor uw magazijn

Bent u enthousiast geworden en wilt u profiteren van de verschillende voordelen die een tweedehands draagarmstelling met zich meebrengt? Neem een kijkje binnen ons assortiment om een gebruikte draagarmstelling gemakkelijk online te bestellen. Wij willen u graag goed informeren, neem daarom bij vragen gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar info@stellingstunt.nl.

 

Voordelen Stellingstunt

Wanneer u kiest om een gebruikte draagarmstelling te bestellen bij Stellingstunt profiteert u van onze service en kwaliteit. Als organisatie zijn we niet te groot en niet te klein, precies goed dus. Dit maakt dat we alle aanvragen goed aankunnen en u verzekerd bent van een snelle levering. Vrijwel alle producten hebben wij op voorraad. Bij ons bent u verzekerd van aantrekkelijke prijzen dankzij de hoge omloopsnelheid en onze efficiënte werkwijze. Wij hechten veel waarde aan het verlenen van goede service. Uw wensen staan bij ons centraal en wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing voor uw situatie te komen. Kiest u ervoor om een samenwerking met ons aan te gaan, dan nemen wij u veel zorgen uit handen, omdat wij:

 

Een betrouwbare partner zijn bij opkoop en demontage van uw magazijn- of bedrijfsinventaris

Grote voorraden gebruikte draagarmstellingen en overige magazijninrichting hebben

Niet té groot zijn, maar juist goed

Goede prijzen bieden voor u vanwege een efficiënte werkwijze

Staan voor samenwerken en meedenken met zowel klant als leverancier

 

https://www.stellingstunt.nl/