Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn de do’s en don’ts tijdens het inrichten van een kantoor!

Als jij een kantoor moet inrichten bestaat er natuurlijk een flink aantal zaken dat absoluut kan en dat eigenlijk helemaal niet kan. Dit heeft soms te maken met de smaak van sommige mensen, maar ook in de kantoorwereld zijn er gewoon daadwerkelijke don’ts. Als jij dus zeker wilt weten dat je een inrichting van een kantoor gaat creëren die in iedere zin passend is, is het goed dat je bij dit blog terecht bent gekomen. We bieden hier namelijk nuttige informatie die je kunt gebruiken om straks de inrichting te realiseren die je moet realiseren. Lees daarom vooral snel verder!

Do’s: kleuren en vloeren

Als er iets is waar je gebruik van moet maken tijdens het inrichten van een kantoor zijn het wel de juiste kleuren. Veel mensen kiezen ervoor om een standaard witte- of zwarte kleur te hanteren. Het nadeel hiervan is dat men hierdoor minder vrolijk wordt en minder gemotiveerd raakt om wat te doen. Zorg er daarom voor dat je felle kleuren hanteert.

Daarnaast is het goed om een systeemvloer te hanteren tijdens het inrichten van een kantoor. Op deze manier maak je optimaal gebruik van de ruimte die je hebt en je biedt de uitstraling die je moet bieden. 

Don’ts: too much

Als er iets is wat je niet moet doen tijdens het inrichten van een kantoor is het wel dat je op ieder vlak ‘te’ bent. Wanneer jij teveel posters ophangt, te veel felle kleuren gebruikt en iets te enthousiast bent met het plaatsen van planten, sla je volledig de plank mis. Zorg er daarom voor dat je alles doet volgens een bepaalde balans. Heb je hier hulp mee nodig? Neem dan eens contact op met Nolte. Naast dat zij je informatie over zaken als systeemvloeren kunnen bieden, weten zij ook als geen ander hoe het is om advies te geven over de inrichting van je kantoor!  

 

https://www.noltemezzanine.nl/