Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

De vele voordelen van Microsoft Office

 

Met programma’s als Word en Excel is Microsoft Office al jarenlang onderdeel van ons digitale leven. Vele opdrachten voor werk en school zijn hiermee afgerond, er worden boeken in geschreven, levensveranderende presentaties mee gehouden en zo kunnen we nog wel even doorgaan. En de programma’s hebben niet stilgestaan de afgelopen jaren, Office blijft zich doorontwikkelen. Lees in deze blog wat de belangrijkste applicaties van Microsoft Office voor u kunnen betekenen.

Word Laten we met de bekendste beginnen: Word. Word is inmiddels al veel meer dan alleen een tekstverwerkingsprogramma. U kunt er uiteraard nog steeds teksten in typen zoals u gewend bent, maar u kunt er ook tabellen aan toevoegen, afbeeldingen invoegen en grafieken inladen vanuit Excel. Erg handig voor als u rapporten op wil stellen of grote teksten met beeld wilt verduidelijken.

Excel Als u meer van de cijfers bent dan is Excel dé tool voor u. Met name voor boekhouding en ander rekenkundig werk wordt veelvuldig gebruik gemaakt van Excel. In dit programma kunt u zelf eenvoudig verbanden leggen tussen verschillende cellen, sommen maken en grafieken opstellen. Bovendien kunt u werken in verschillende tabbladen, zodat u in één bestand voor meerdere opdrachten aan het werk kunt, of het bijvoorbeeld per maand of kwartaal op te delen.

Powerpoint Voor presentaties hoeft u al lang niet meer in de weer met grote vellen papier en flipovers, dit kan allemaal nog veel mooier en uitgebreider met Powerpoint. Dit programma wordt telkens weer een stukje beter en gebruiksvriendelijker, wat voor u betekent dat u alleen nog maar de tekst, afbeeldingen en video’s paraat hoeft te hebben en Powerpoint biedt u de handvaten om het tot een mooie presentatie om te toveren.

Een Office pakket aanschaffen Heeft u onlangs een nieuwe laptop of computer gekocht, maar heeft u nog geen Office pakket? Dan kunt u dat gemakkelijk online bestellen, u hoeft niet meer naar een fysieke winkel voor uw Office pakketten. Nadat u het online heeft aangeschaft kunt u het pakket downloaden en kunt u er gelijk mee aan de slag. Kunt u weer naar hartenlust met uw teksten, tabellen en presentaties aan de slag! Kijk voor u een pakket downloadt goed naar wat het best past bij u en uw situatie. Wilt u bijvoorbeeld een pakket voor één apparaat, of voor meerdere? Van welke programma’s verwacht u veel gebruik te maken? En wat moeten de online mogelijkheden zijn?