Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Car wrapping door Blindeer Koning

Wil jij je auto een ander uiterlijk geven? Bijvoorbeeld door een andere kleur aan te laten brengen, of de auto een bepaalde structuur te geven? Dit kun je doen door middel van car wrapping. Blindeer Koning is een bedrijf dat gespecialiseerd is het het voorzien van auto’s met wrapfolie. Voorheen werd car wrapping veelvuldig ingezet om reclame aan te brengen op bedrijfsauto’s. Nadat het werd opgepikt in de wereld van het auto tunen werd het ook onder particulieren steeds populairder. Daardoor is het aanbod gegroeid en zijn er tegenwoordig allerlei tinten en structuren verkrijgbaar. Blindeer Koning kan auto’s wrappen, maar ook scooters en motoren die een glad oppervlak bezitten.

Waarom car wrapping van jouw auto?

Als jij jouw auto wilt laten wrappen heb je bij Blindeer Koning de keuze uit diverse kleuren en structuren. Daarbij kun je denken aan mat, satijn, carbon structuur of brushed steel. Door middel van car wrapping kun jij jouw auto tunen naar eigen voorkeur en deze een hele persoonlijke uitstraling meegeven. Door dit met folie te laten doen kun je een hoop kosten besparen. Dat is namelijk een stuk voordeliger dan het laten spuiten van je auto. Tevens zorgt het voor een goede bescherming van de originele lak, die daardoor tevens geen kleur verliest. Laat u de car wrapping weer verwijderen? Dan ziet de lak daaronder er gewoon weer als nieuw uit. Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Neem dan gerust contact op!

Kies voor Blindeer Koning!

Door de car wrapping door Blindeer Koning te laten verzorgen geniet je van diverse voordelen. Wij zetten ze op een rijtje:

  • Elke dag van de week geopend op afspraak;
  • Ook ’s avonds geopend!;
  • De laagste prijzen van Nederland;
  • Levenslange garantie op het blinderen van ramen;
  • Klaar terwijl u wacht;
  • Ruim aanbod aan kleuren en structuren;

Neem gelijk contact op om een afspraak te maken

Voor meer informatie over de mogelijkheden of het maken van een afspaak kun je de website bezoeken of even contact opnemen. Dat kan door middel van het online contactformulier, of telefonisch. Bel ons op 06 21 886 624 of stuur een berichtje via whats-app!

https://blindeerkoning.nl/