Pcbrehoboth
Image default
Gezondheid

Zwangerschap afbreken

Erachter komen dat u zwanger bent kan fantastisch zijn, maar het kan ook als een ongewenste verrassing komen. In het laatste geval denk u er misschien aan om de zwangerschap niet door te zetten. U gaat dan op zoek naar een betrouwbare abortuskliniek waar u een goede behandeling kunt krijgen. Beahuis & Bloemenhove kliniek is in 1971 opgericht voor meisjes en vrouwen die onbedoeld zwanger zijn geraakt. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een abortus behandeling, maar ook voor advies en de nodige steun. 

Abortuskliniek Bloemenhove

Bij Bloemenhove kliniek begrijpen we dat ongewenst zwanger zijn veel onzekerheid en emoties met zich meebrengt. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich gesteund en begrepen voelt. Er staat een team van specialisten klaar om u op te vangen en een antwoord te geven op uw vragen. U kunt bij ons terecht voor behandeling bij zwangerschap tot 22 weken. Het soort behandeling dat u krijgt is afhankelijk van hoe lang u zwanger bent. In alle gevallen geldt dat u dezelfde dag weer naar huis kunt. U hoeft dus niet de nacht door te brengen in onze kliniek.

Informatie abortusbehandelingen

Wanneer u ongewenst zwanger bent, is het prettig om te kunnen lezen hoe andere vrouwen deze periode ervaren hebben. Daarom kunt u op onze website verhalen vinden van vrouwen en meisjes die u voor zijn gegaan in onze kliniek. Daarnaast kunt u hier informatie vinden over de verschillende soorten abortus behandelingen en hoe het zit met de verzekering. Ook wordt er een antwoord gegeven op veel gestelde vragen (FAQ). Een afspraak maken kunt u doen door het afspraakformulier in te vullen. Bellen kan natuurlijk ook, wij staan u graag persoonlijk te woord. Neem vandaag nog contact met ons op en blijf niet met uw vragen zitten. 

https://www.bloemenhove.nl