Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Wat houdt de Eurostars subside precies in?

Wat houdt de Eurostars subsidie precies in?

Eurostars is een initiatief van Eureka en de Europese commissie. De eurostar subsidie is bedoeld om de ontwikkeling en groei van kleine bedrijven te stimuleren. Maar, onder voorwaarden mogen ook andere organisaties mee doen aan het Eurostars-project. Het bedrijf moet bezig zijn met onderzoeken rondom grensoverschrijdend Research & Development. De subsidie kan aangevraagd worden als je in een van de 36 eurostars landen woont, daarnaast moet je minimaal met een partij  samenwerken uit minstens 1 Eurostar-land. Meer hierover lees je in dit blog.

De nationale subsidieaanvraag
Hoe begint het? Meld je aan op de internationale website van Eurostars. Je kunt daar namelijk het voorstel indienen bij het Eurostars secretariaat. Je moet wel aan een paar dingen denken bij de aanvraag; jaarverslagen van de afgelopen twee jaar en voor een net beginnend bedrijf is een businessplan nodig. Als je de aanvraag hebt ingediend beoordeeld een onafhankelijk internationaal panel het project. Is het project positief beoordeeld? Dan kan je een nationale subsidie aanvragen. Het kan zijn dat je na de aanvraag nog wordt gebeld met vragen over de begroting van jouw project, het is goed om daar voorbereid op te zijn. Doorgaans krijg je antwoord binnen 5 tot 13 werkdagen en dan weet je of jouw nationale subsidieaanvraag akkoord is.

Benieuwd naar de subsidie?
Heb je nog een vraag over de Eurostars subsidie? Hezelburcht is een goede partij en kan jou verder helpen. Op de website vind je meer informatie over subsidies en kun jij kijken op welke subsidie jij recht hebt. Hulp nodig? Specialisten van Hezelburcht kunnen jou gedurende een proces ondersteunen met hun kennis. Dit kan jou helpen bij het krijgen van de specifieke subsidie. Het kan zijn dat de Eurostars subsidie niet helemaal bij je project past, gelukkig heeft Hezelburcht meer subsidies op de website staan. Dit geldt niet alleen op regionaal en nationaal niveau, maar ook op Europees niveau. Voor meer informatie bezoek je de website en maak snel een afspraak bij Hezelburcht.

https://www.hezelburcht.com/