Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Unieke leren motorjassen voor heren

Unieke leren motorjassen voor heren

Op zoek naar unieke leren motorjassen voor heren? Dan weet ik dé winkel: Urban Leather. Zij hebben een ruim aanbod aan leren motorjassen van de beste kwaliteit leer. Voor elke type klant hebben ze de perfecte jas. Ook ik heb een leren motorjas voor heren gekocht bij Urban Leather.

FIFTY EIGHT leren motorjas voor heren

De jas die ik aangeschaft heb, is een FIFTY EIGHT by Urban 5884. Een zeer trendy leren motorjas voor heren in de kleur rood. De motorjas bevat CE approved protectoren op de schouders, ellenbogen en rug. Deze protectoren zijn te verwijderen, zodat de jas ook in het dagelijks leven gedragen kan worden.

Ook de fleece capuchon en de extra binnenvoering zijn uitritsbaar. De jas is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit lamsleer en is voelbaar zacht. Deze jas is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik heb hem dus in het rood gekocht.

Stel je eigen motorlook samen

Ik ben erg blij met mijn leren motorjas voor heren. Hij zit goed, in het begin natuurlijk een beetje strak, maar dat hoort zo. De jas staat me goed en gaat jarenlang mee, erg handig!

Urban Leather heeft diverse leren motorjassen voor heren in zijn assortiment. Kies jouw favoriete kleur, model en merk en stel zo je eigen motorlook samen.

https://www.urbanleather.nl/