Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Stoffeerder gezocht?

Stoffeerder gezocht?

Bent u op zoek naar een stoffeerder voor uw meubilair? Bij Miedema & Zn. kunt u terecht voor het inhuren van een stoffeerder voor uw dierbare meubilar. Miedema & Zn. is een ouderwets familiebedrijf. Zij verlenen service zoals dit ook in vroegere tijden het geval was. Het bedrijf vindt normen en waarden van groot belang, en blijft dichtbij zichzelf, ondanks de steeds weer veranderende maatschappij. Zoekt u naar een meubelstoffeerder inRotterdam, Amersfoort of Utrecht, bij Miedema & Zn. bent u aan het juiste adres! Uw meubels kunt u ook brengen naar hun meubelstoffeerderij in Rotterdam, waar uw meubels zowel klassiek als modern kunnen worden gestoffeerd.

Uw stoffeerder bij Miedema & Zn.

Wanneer u kiest voor een stoffeerder van Miedema & Zn, bieden zij u een klassiek geschoolde en gekwalificeerde meubelstoffeerder. De stoffeerder behandelt uw dierbare klassieke meubilair met zorg. Er wordt gebruik gemaakt van de juiste materialen, die uw meubilair weer haar schoonheid teruggeven. Miedema & Zn. is gespecialiseerd in het zowel klassiek als modern bekleden van meubilair. Ook voor reparaties, het vervangen/aanpassen van vullingen, mat- en bies werkzaamheden, maatwerk en/of antiekrestauratie kunt u bij Miedema & Zn. terecht. Miedema & Zn. is tevens gespecialiseerd in de mooiere meubelmerken, zoals Chesterfield, Oisterwijk, Artifort en Leolux. Neemt u voor een compleet overzicht gerust een kijkje op de website.

Voordelen van een stoffeerder bij Miedema & Zn?

Miedema & Zn. garandeert u een klassiek geschoolde en gekwalificeerde stoffeerder voor uw meubilair. Zij leveren u uitsluitend de beste kwaliteit en hun service is terecht uitstekend te noemen. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, en met de jarenlange kennis en ervaring van Miedema & Zn. weet u zeker dat de schoonheid van uw meubilair behouden blijft.

Uw meubilair laten stofferen?

Wilt u uw meubilair graag laten stofferen door Miedema & Zn? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact op met Miedema & Zn en maak vandaag nog uw afspraak!

https://www.miedemaenzn.nl/