Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Spoedlevering

Een betrouwbare transporteur, van A tot Z

Iedereen wil graag zaken doen met een pakketdienst waarop hij kan vertrouwen. Ook u wilt geen zaken doen met pakketbezorgers die te gemakkelijk over hun werk denken. Als u morgen een levering wil laten bezorgen, wilt u daar niet verder over na hoeven te denken. U geeft opdracht, betaalt direct en wilt alleen nog horen dat alles is bezorgd zoals afgesproken. Voor een spoedlevering heeft u zelfs nog hogere eisen, maar daar betaalt u dan ook voor. Wij zijn die pakketdienst.

Koel en snel bezorgd

Gekoeld transport is een vak apart. Het gaat hier om bederfelijke artikelen. Komt uw gekoeld transport niet op tijd aan, dan heeft dat invloed op de houdbaarheid van uw kostbare goederen. Als u kiest voor logistieke dienstverlening van beperkt houdbare spullen, dan wilt u een 100% betrouwbaarheid van uw bezorger. Zeker in deze moderne tijd is voedselveiligheid ook nog eens een belangrijk iets. U wilt geen controle waaruit blijkt dat uw bederfelijke artikelen niet meer verkocht mogen worden. De temperatuur in de koelwagen dient dus exact volgens afspraak en toezegging te zijn. Wij staan daar met elk gekoeld transport garant voor.

Waardetransport

Eigenlijk dient uw bedrijf voor logistieke dienstverlening uw goederen te zien als een waardetransport. Ze gaan er zorgvuldig mee om, dusdanig dat ze bij de ontvanger aankomen zoals ze bij de verzender zijn vertrokken. Dat is ook precies hoe wij met al uw bestellingen omgaan.

Pakketten zijn hoofdzaak

In de tijd dat steeds meer mensen online shoppen, is de druk op pakketbezorgers groot geworden. Zeker met de drukte in de steden valt het niet altijd mee voor een pakketdienst om alle pakketten op tijd af te leveren. Maar dat is wel waar u als klant van uit moet kunnen gaan. Een spoedlevering gaat bij ons uiteraard altijd voor, maar ook uw andere bestellingen en leveringen bezorgen wij volgens afspraak, en met een glimlach.

https://www.atstransportbv.nl/