Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Review over de PXS14 Lockpick set van SouthOrd

SouthOrd is al een geruime tijd een bekende naam in de lockpick wereld. Een van de populairste lockpick sets ter wereld is gemaakt door hun. Deze lockpick set is zo populair omdat het een goede verscheidenheid lockpicks bevat terwijl het absoluut niet duur is.
 

Kwaliteit van de lockpick sets van SouthOrd

De kwaliteit die SouthOrd levert is altijd van hoge kwaliteit. Dit is ook de reden waarvoor ze zo bekend zijn geworden. Een van mijn eerste lockpick setjes was ook de PXS14 daarom kan ik hier denk wel een goede review over schrijven.

De lockpicks liggen lekker in de hand en geven een goede feedback. Er is zeker goed mee te lockpicken ook al zeggen sommige mensen dat je eigenlijk extra dunne lockpicks nodig hebt voor Nederlandse sloten. Maar dit is zeker niet het geval. De lockpicks in de PXS14 zijn misschien niet zo dun als de slimline lockpicks maar ze zijn daarintegen wel steviger en met de hoes liggen ze lekkerder in de hand dan de lockpicks van de slimline series.

Waarom ik de  PXS14 lockpick set aanraad voor beginners

Dit is ook de reden waarvoor ik voor beginners altijd de PXS14 aanraad in plaats van andere lockpick setjes. Beginners willen namelijk vaak nogal te ruw omgaan met lockpicks. Hierdoor kunnen ze afbreken helemaal als je net begint met de slimline lockpicks. In dit geval bieden de lockpicks uit de PXS14 set echt veel meer stevigheid. 

Dit is eigenlijk geen onderwerp dat openstaat voor discussie, hoewel mijn vrouw het constitent blijft ontkenne. Je voelt het verschil van die paar tienden van een millimeter echt enorm duidelijk. Als je een groter sleutelgat hebt, dan moet je de dikke lockpicks van de PXS14 gebruiken!

https://www.pcbrehoboth.nl/lockpick-gebruiken-om-een-hangslot-te-openen/