Pcbrehoboth
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat een kwalitatieve dorpel op maat maken

Een raamdorpel maakt onderdeel uit van een gevel van een gebouw. Dankzij een raamdorpel wordt regenwater van de gevel geleid waardoor het niet in de fundering kan lekken. De gevel blijft bovendien langer schoon, omdat vervuilt water niet direct langs het huis loopt. Het bedrijf raamdorpelelementen B.V. voorziet u graag van een dorpel op maat. U heeft keuze uit diverse materialen, kleuren en afmetingen. Over de kwaliteit van de raamdorpels van dit bedrijf hoeft u niet te twijfelen. Deze specialist biedt namelijk raamdorpelstenen aan van gerenommeerde bedrijven als St. Joris en Wienerberger-Terca.

Ontdek de voordelen van raamdorpelelementen

Wanneer u kiest voor een raamdorpel op maat heeft u keuze uit traditionele losse raamdorpels of een raamdorpelelement. In dit laatste is Raamdorpelelementen B.V. gespecialiseerd. Het gebruik van raamdorpelelementen heeft dan ook een groot aantal voordelen ten opzichte van losse raamdorpels. Zo is er sprake van slijtvaste voegen. Het voegwerk bestaat namelijk uit dezelfde lijm als waarmee het element verlijmd is. De voeg is zelfs sterker dan de keramische steen. Bovendien is de raamdorpelsteen volledig ingewassen. Ook de klik, ofwel de openstaande kant van de raamdorpelsteen, wordt tot boven toe gevuld met lijm. Het voordeel hiervan is dat u de elementen zelfs bij regenachtig weer kunt leggen. U bent dus minder afhankelijk van weersomstandigheden. Tot slot hoeft u, in tegenstelling tot het plaatsen van traditionele losse raamdorpels, geen metselaar te zijn om de raamdorpelelementen te kunnen monteren. Heeft u liever hulp bij het monteren? Dan helpen de vakmensen van dit bedrijf u natuurlijk graag.

U kunt bij deze specialist elke gewenste lengte bestellen

Via het offertesysteem van Raamdorpelelementen B.V. vraagt u eenvoudig en snel een offerte aan. Heeft u vragen over uw dorpel op maat? Neem dan gerust telefonisch contact op met de klantenservice van dit bedrijf. De specialisten hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak en nemen de tijd om met je mee te denken.

 

https://www.raamdorpel.nl/