Pcbrehoboth
Image default
Eten en drinken

Insecten worden op grote schaal geproduceerd bij deze kwekerij

De Sprinkplank is een insecten kwekerij die op grote schaal insecten kweekt. Ze hebben al vele bedrijven in Nederland voorzien van een voorraad aan insecten die zowel voor dierenvoeding als voor humane consumptie worden gebruikt. Reptielen zijn bijvoorbeeld dol op insecten, maar ook onder mensen wordt het steeds populairder om insecten te eten. Doordat deze specialist zowel insecten kweekt voor dieren als voor menselijk gebruik, worden de food en feed tak strikt gescheiden gehouden. Het bedrijf staat ingeschreven bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) als levensmiddelenbedrijf. Dit betekent dat ze voldoen aan de strenge eisen om voedsel te produceren dat bestemd is voor menselijke consumptie.

Een ruim aanbod aan verschillende soorten insecten

Doordat De Sprinkplank een groothandel is, produceren en verkopen ze insecten in grote hoeveelheden. U heeft de keuze uit een ruim assortiment. Denk hierbij aan meelwormen, krekels en sprinkhanen. Ruim 20 jaar geleden begonnen ze met de kweek van sprinkhanen, maar de afgelopen jaren heeft deze kwekerij hun assortiment aan insecten flink uitgebreid. Doordat u de insecten in grote hoeveelheden tegelijk kunt kopen, betaalt u een scherpe prijs. Daarnaast profiteert u van de beste kwaliteit. Of u nu insecten zoekt voor dierenvoeding of voor menselijke consumptie voor bijvoorbeeld uw restaurant, deze specialisten staan voor u klaar. 

Neem contact op voor meer informatie en advies op maat

Wanneer u een bestelling wilt plaatsen bij deze insecten kwekerij, kunt u eenvoudig contact opnemen. De prijzen van de insecten verschillen per bestelling en zijn dan ook op aanvraag. Wilt u meer informatie over deze prijzen of over de verschillende insecten? Neem dan contact op met deze specialist via de contactgegevens op hun website. Ze vertellen u graag meer over de mogelijkheden en indien gewenst krijgt u advies op maat. Deze professionals denken graag met u mee om tot de beste optie voor uw bedrijf te komen. U profiteert dan ook niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook van de beste service.

https://sprinkplank.nl/