Pcbrehoboth
Image default
Financieel

Hoe werken bitcoins?

Er zijn verschillende theorieën over hoe het werk is. Sommige van deze theorieën omvatten het gebruik van een computercode om speciale combinaties te ontgrendelen die eigendom zijn van een bepaalde valuta aan degenen die hen vasthouden. Andere theorieën omvatten hoe Bitcoins een peer-to-peer-systeem werken vergelijkbaar met hoe bepaalde websites werken.

  

Niemand weet het echt zeker hoe het werk. Sommige mensen hebben de theorieën opgebracht op basis van hoe ze zich voorstellen dat de bitcoins zouden functioneren. Eén persoon verzendt bijvoorbeeld een e-mail naar een ander met het onderwerp dat ik deze geweldige website net heb gevonden. Wanneer de ontvanger de e-mail opent, wordt de computercode die in de e-mail wordt verborgen automatisch een virtuele portemonnee die virtueel geld bevat.

 

Het maakt niet uit welke theorie het dichtst bij de functie is.

Een ding dat duidelijk is, is dat er een limiet is voor hoeveel een enkele virtuele munt kan worden besteed voordat het wordt vernietigd. Dit bedrag wordt een blok genoemd. Alle blokken die zijn gemaakt, zijn eigendom van een centraal bureau genaamd de Groep. Deze groepen proberen het aantal blokken op ongeveer tienduizend te houden.

 

Iedereen kan geld van en naar bitcoins overbrengen. Om dit te doen, moeten ze toegang hebben tot een netwerk met een goede hoeveelheid verkeer. Ze moeten ook toegang hebben tot een computer met een internetverbinding. Dit maakt het gemakkelijk voor verkopers om betalingen te accepteren vanaf elke plaats op de wereld zolang hun computers online zijn.

 

Hoewel de acceptatie van online betaling door verkopers wijdverspreid is geworden, zijn er nog steeds enkele gebieden waar dit systeem niet goed werkt. Een probleem is dat veel mensen dit type web-gebaseerde geld niet vertrouwen vanwege fraude zorgen. Ze zijn bang dat hun geld kan worden gestolen of gebruikt voor illegale activiteiten.

De beste manier om mensen te overtuigen om dit systeem te gebruiken, is om zaken te doen op een meer traditionele manier.

 

Een manier om ze te overtuigen is om fysiek geld te bieden, zoals een bankboek, dat kan worden gebruikt om de fondsen in te trekken. Een andere manier om mensen te overtuigen is hen de mogelijkheid te geven om hun geld uit te geven in een lokale winkel die het accepteert, of het doorbrengen in een virtuele winkel op internet. Door dit te doen, geeft u ze een fysiek papierverslag van hun geld dat ze kunnen aanraken en voelen. Zodra ze begrijpen dat dit type geld bestaat, zullen ze het waarschijnlijk blijven gebruiken in plaats van papiergeld.

Krijg meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl