Pcbrehoboth
Image default
Zakelijke dienstverlening

Google Ads en SEO specialist

Je hebt een website en wilt ook dat die gezien wordt. Bovendien is alleen kijken ernaar niet voldoende. Je wilt via deze website ook klanten naar binnen trekken. Om daarvoor de meeste kans te maken, moet je er voor zorgen dat de zoekmachine jouw website zo goed mogelijk oppikt. Een stukje zoekmachine optimalisatie dus, iets waar wij bij PROSEO bijzonder bedreven in zijn.

Wij praten met jou over je bedrijf en analyseren jouw (toekomstige) klantenkring. Op basis hiervan bedenken we de sterkste zoekwoorden om in teksten op jouw website te verwerken. Woorden dus, waar mensen in Google op zoeken. De bedoeling van zoekmachine optimalisatie (SEO) is duidelijk. Een zo goed mogelijke indexatie in de enorme database van Google en een hoge plaats op het scherm als klanten jouw producten of diensten zoeken. Bij een goede website gaat het bovendien ook om de kwaliteit van de geschreven tekst. Bij PROSEO zorgen wij ervoor dat de zoektermen worden verwerkt in aantrekkelijke en overtuigend geschreven teksten. Dit werkt mee aan de vindbaarheid van jouw website en laat bovendien jouw lezers eerder besluiten om tot conversie over te gaan. Met de hierboven beschreven methode verhogen we het zogenaamde ‘organische’ bezoek aan jouw website. Maar er is nog een tweede mogelijkheid om je website zo snel mogelijk in de belangstelling te plaatsen. Dit doe je door actief op internet te adverteren met Google Ads (SEA). Je zet hiervoor een advertentiecampagne op met behulp van Google Ads.

Wanneer mensen jouw producten zoeken, sta je met Google Ads direct op het scherm. Het zijn immers betaalde advertenties op internet. Hoe je die het meest succesvol vorm kunt geven? Daar weten wij bij PROSEO alles van. Wij zetten een overtuigende advertentiecampagne voor je op en zorgen daarmee dat mensen op jouw advertentie klikken. Je haalt op die manier gelijk meer klanten binnen, want dit zijn geïnteresseerde mensen die op zoek zijn naar jouw product. Tijd om jouw website een boost te geven? Neem contact op met PROSEO en bespreek de mogelijkheden van SEO en Google Ads.

https://www.proseo.nl/