Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Gebak bestellen bij Brievenbus Banket en laten bezorgen door Nederland of België

Gebak Bestellen

Online Gebak Bestellen Bij Brievenbus Banket

Bij Brievenbus Banket kunt u een heerlijk taartje bestellen en laten bezorgen door heel Nederland of België. Wat de brievenbustaart uniek maakt is dat het, zoals de naam al doet vermoeden, door de brievenbus wordt geleverd. Omdat het gebak van Brievenbus Banket precies in een brievenbus formaat doosje past, is de bezorging snel, efficient en komt het heerlijke taartje lekker aan bij de gelukkige ontvanger. Ga snel naar gebak bestellen op www.brievenbusbanket.nl en maak een keuze!

Verschillende Soorten Gebak Bestellen

U kunt kiezen uit verschillende soorten gebakjes die door de brievenbus passen. De smaken gebak waaruit u kan kiezen zijn:

 • Chocolade Banket
 • Kaneel Banket
 • Haagsche Hopjes Banket
 • Walnoot Sinaasappel Banket

Ook zullen er binnenkort meer verschillende soorten smaken brievenbusgebak op de website van Brievenbus Banket komen, houdt hiervoor de webshop goed in de gaten.

Verschillende Maten Brievenbus Doosjes

De verschillende soorten brievenbustaart zijn verkrijgbaar is verschillende maten doosjes die door de brievenbus passen. U kunt een keuze maken uit de volgende maten brievenbus doosjes;

 • Normaal. A6-formaat brievenbus doosje met één stuk gebak.
 • Large. A5-formaat brievenbus doosje met twee stukken gebak.
 • Extra Large. A4-formaat brievenbus doosje met vier stukken gebak.

In de grotere twee brievenbus doosjes heeft u ook de optie om verschillende soorten gebak met elkaar te combineren en in hetzelfde doosje te laten leveren. Dit noemt Brievenbus Banket een Combinatie Box en deze is verkrijgbaar onder Combinatie Banket op de website van Brievenbus Banket.

Gebak Bezorgen

Voordelen Brievenbusgebak

Het leveren van gebak door de brievenbus heeft veel voordelen. Het beste voordeel is dat de ontvanger nooit thuis hoeft te wachten om zijn of haar pakketje aan te nemen. Dit omdat het brievenbus pakketje van Brievenbus Banket door de brievenbus past. De ontvanger van het taartje kan zijn of haar tijd besteden aan leuke dingen terwijl het brievenbusgebak van Brievenbus Banket netjes wordt geleverd door de brievenbus.

Same Day Delivery Van Brievenbus Banket

Brievenbus Banket werkt samen met de betere bezorgdiensten. Dit houdt in dat u elke werkdag tot 10:00 ’s ochtends een bestelling kan plaatsen en het dezelfde dag nog kan laten afleveren door heel Nederland. Perfect voor als u een spoedzending wilt doen of als u spontaan trek heeft gekregen van de foto’s op de website van Brievenbus Banket.

Next Day Delivery Van Brievenbus Banket

Ook heeft u de keuze om elke avond op uw gemak tussen de verschillende soorten brievenbustaart te kijken en iets uit te zoeken, want bij Brievenbus Banket kunt u tot 23:59 bestellen en het brievenbusgebak de volgende werkdag al laten afleveren. 

Next Day Delivery België

Zoals eerder benoemd werkt Brievenbus Banket samen met de betere bezorgparters, ook bij de zuider-buren België. Door een nauwe samenwerking kunt u bij Brievenbus Banket tot 10:00 ’s ochtends een bestelling plaatsen voor over de grens en dit de volgende ochtend al laten afleveren, perfect voor als u vrienden of famillie over de grens heeft die u graag wilt verrassen!

Brievenbus Cadeau

Waarom Cadeau Van Brievenbus Banket?

Een brievenbus cadeau van Brievenbus Banket is een uniek cadeautje dat door de brievenbus past en gewaardeerd wordt door de ontvanger. In plaats van alleen een kaart te ontvangen, ontvangt iemand een kaartje met een taartje. Omdat liefde over het algemeen door de maag gaat is de combinatie van een persoonlijke boodschap met wat lekkers natuurlijk hét beste cadeautje om te versturen!

Populaire Momenten

Populaire momenten voor het versturen van een brievenbus cadeau van Brievenbus Banket zijn:

 • Verjaardag Cadeau
 • Kraam Cadeau
 • Bedankje Sturen
 • Beterschap Wensen 

Maar eigenlijk voor elk moment geldt dat u met slechts een paar klikken op de muis of uw scherm iemand leuk kan verrassen met een origineel en vooral ook heerlijk cadeau per post!

Zakelijk Gebak Bestellen

Relatiegeschenken

Relatiegeschenk-stress komt veel voor bij bedrijven en instanties. Vooral de bedrijven die al jaren lang relatiegeschenken versturen willen altijd met iets nieuws en origineels komen. 

Gelukkig hoeft u zich vanaf nu geen zorgen meer te maken. De relatiegeschenken van Brievenbus Banket zijn dé perfecte combinatie tussen nieuw, lekker en origineel. Zo bestelt u gemakkelijk een heerlijk taartje met leuke boodschap erbij. Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met de klantenservice van Brievenbus Banket, deze helpen u graag en denk ook graag met u mee voor elke oplossing.

 

Personaliseren

Ook is het mogelijk om uw relatiegeschenken te personaliseren. Dit kan op verschillende manieren maar de meest voorkomende manier is het gebruiken van een ansichtkaart met in eigen huisstijl of een eigen logo op de brievenbus doosjes.

Maar ook het toevoegen van confetti, dit kan immers omdat het gebak erg goed, luchtdicht en voedsel veilig verpakt is, of het toevoegen van een lintje om het doosje is mogelijk.

Om uw relatiegeschenken te personaliseren dient u contact op te nemen met de klantenservice van Brievenbus Banket, deze kunnen u ook adviseren omtrent het personaliseren van uw bestelling.

Kortom, wilt u een geweldig, origineel en lekker relatiegeschenk versturen? Neem contact op met de klantenservice van Brievenbus Banket. Veel bedrijven gingen u al voor en waren dol enthousiast!

https://www.brievenbusbanket.nl/gebak-bestellen