Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Ga voor een vrolijke stijl met uitlopende broek met print!

Ben jij op zoek naar een vrolijke en kleurrijke stijl? Dan is een flared broek met print echt iets voor jou! De flared broek was in de jaren ’70 al ontzettend populair en maakt nu een comeback. Met een toffe print erop wordt deze broek alleen maar leuker! In deze blog lees je alles over de flared broek met print en hoe je deze het beste kunt combineren voor een stijlvolle en vrolijke look.

 

Hoe kun de broek stylen?

De flared broek met print is een echt statement stuk. Het geeft direct een leuke en opvallende touch aan jouw outfit. Maar hoe combineer je deze broek nu het beste? Wanneer je niet zo houdt van drukke printjes, kun je ervoor kiezen om de rest van je outfit rustig te houden. De broek is namelijk al druk genoeg! Een eenvoudige top en simpele schoenen zijn dan ook perfecte combinaties. Wil je toch meer kleur toevoegen aan je outfit? Kies dan voor een top in een effen kleur die terugkomt in de print van de broek. Zo creëer je eenheid en rust in je outfit.

 

Toch liever een extravagante look?

Een flared broek met print kan al ontzettend leuk zijn, maar wat dacht je van een broek met meerdere prints? Deze broeken zijn helemaal hot op dit moment. Zorg dat één van de prints terugkomt in jouw top om de outfit één geheel te maken. Door het combineren van meerdere prints kan een outfit al snel druk ogen, houd daarom de rest van de outfit iets neutraler. Zo kun je wel voor fel gekleurde schoenen en sieraden kiezen maar ga dan wel voor een uni kleur i.p.v. nog een print.

 

Wanneer draag je deze broek? En wanneer zit hij perfect?

De flared broek met print is perfect voor een feestje of festival, maar kan ook heel goed gedragen worden naar kantoor. Kies dan wel voor een wat subtielere print en combineer het met een mooie blouse en pumps. Zo creëer je een nette look, met een speels tintje.

Ook is het belangrijk om te denken aan de juiste maat en lengte van de flared broek. Zorg dat de broek niet te kort of te lang is en de taille goed aansluit. Hierdoor krijg je het mooiste effect en de beste pasvorm.

 

Een flared broek met print is een echte must-have voor iedereen die houdt van een vrolijke en kleurrijke stijl. Door de broek op de juiste manier te combineren, krijg je een speelse en stijlvolle outfit. Laat hierbij op de juiste maat en lengte van de broek en zorg dat de broek rustig gecombineerd wordt met effen items. Met een flared broek met print ben jij helemaal klaar voor elke gelegenheid!