Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Dakdekkers in Sassenheim maken groen dak

Ik woon in Sassenheim in een mooi, knus huis. Mijn dak is plat en daarom perfect voor een groen dak. Ik wilde een milieuvriendelijke dakbedekking gebruiken. Een groen dak is goed voor het milieu én voor de isolatie. Een win-win situatie dus!

Ik huurde in Sassenheim dakdekkers van R.A. Daktechniek in. En zij wilden graag mijn saaie, grauwe dak omtoveren tot een groen walhalla.

EPDM dakbedekking

De dakdekkers adviseerden me om voor EPDM dakbedekking te kiezen. EPDM is gemaakt van een synthetisch rubber en bevat geen chloor, weekmakers, halogenen en plasticiden. Hierdoor is EPDM zeer milieuvriendelijk en duurzaam. EPDM folie is wortelbestending en daardoor zeer geschikt voor een groen dak. Daarnaast is het materiaal bestand tegen weers- en ozon-invloeden en kan het zo 40 jaar meegaan.

Geen rommel en overlast

De dakdekkers van R.A. Daktechniek hebben hun werk goed uitgevoerd. Ze werken op een zeer nette en zorgvuldige manier, zonder rommel en overlast. Ik heb helemaal geen last van hun werkzaamheden gehad. Top gewerkt mannen!

Ik ben onwijs blij met mijn groene dak! Het ziet er heel leuk uit en helpt ook nog eens tegen luchtvervuiling, want de planten zetten koolzuur om in zuurstof.

Naast Sassenheim zijn de dakdekkers van R.A. Daktechniek ook actief in Rijnsburg, Lisse, Voorschoten, Leiden en Scheveningen.