Pcbrehoboth
Image default
Eten en drinken

Culinair genieten in Arnhem

Wanneer u inderdaad culinair wilt eten en genieten in de provincie Gelderland is het de mooite waard om eens bezoek te brengen aan Gasterij de Kommensaal in Lathum. Dit restaurant ligt 5 kilometer van Arnhem en is gelegen op een prachtige natuurpark met water en ontspanning. Bovendien kunt u hier mooie fietstochten maken om het natuurgebied die tot het pitoreske stadje Doesburg gaan. Een heerlijk weekendje weg behoort ook tot de mogelijkheden aangezien er voldoende recreatieparken zijn. Bovendien heeft Arnhem natuurlijk voldoende mogelijkheden en zeer goede hotels. 

Bezoek aan Arnhem

Wanneer u een bezoek brengt aan Arnhem is het zeker de moeite waard om de stad zelf te bezoeken. De mooie winkelstraten als ook de terrassen van “de korenmarkt” maken deze stad tot een gezellige pek om te winkelen. Naast de stad ligt er ook een mooi park sonsbeek met echte heuvels. Bovendien beschikt Arnhem over het Open Lucht museum en natuurlijk Burgers Zoo en Safari of Bush. Ook kunt u een bezoekje brengen aan het Arnhems oorlogsmuseum waar veel informatie is te vinden over “de slag van Arnhem”.  Kortom een stad met veel mogelijkheden en goed bereikbaar vanuit heel Nederland. U heeft voldoende parkeergelenheden in de verschillende parkeergarages en openbare parkeerplaatsen in het centrum. Op de donderdag is er om de Eusebius kerk markt en wanneer u een boottochtje wilt maken kunt u aan de rijn ook verschillende bootveruur bedrijven vinden.

Culinair eten

Er zijn in Arnhem verschillende restaurants die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Wilt u romatisch genieten aan de rijn dan kunt u bij een van de vele mooie restaurants aan de rijnkade plaatsnemen. Er zijn hier veel verschillende restaurants en bovendien hebben deze allen een mooi groot terras aan de voorzijde. Wilt u meer de gezelligheid van de binnenstad proefen dan is de korenmarkt bij uitstek de plek om heen te gaan. Meer in het buitengebied vindt u verschillende restaurants in de bossen van Arnhem en ook dus in de directe omgeving van Arnhem.