Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Comfortabel douchen met een tijdelijke douchecabine van Showerrent!

Tijdelijke badkamer

Gaat u uw badkamer vernieuwen? Krijgt u heel wat gasten op bezoek en zoekt u een extra doucheruimte? Showerrent is uw redder in nood! Showerrent biedt immers verschillende tijdelijke douchecabines aan. Van hele mobiele badkamers tot een simpele nooddouche, alles is mogelijk. Bovendien is elke tijdelijke douchecabine eenvoudig te installeren, zodat u op elk moment van een heerlijke douche kan genieten!

Voor elk wat wils

Bij Showerrent vindt u een nooddouche voor alle mogelijke toepassingen. Zo kan u kiezen voor een kleine compacte mobiele douchecabine indien u slechts over een beperkte ruimte beschikt. Gaat u uw badkamer verbouwen, is het misschien handig om voor een complete badkamer te kiezen. Deze luxe mobiele douchecabine bevat zowel een douche als een verwarming, toilet en een zitje. Met hun zorgdouches denkt Showerrent tenslotte ook aan de rolstoelgebruikers. Deze tijdelijke douchecabine is erg ruim, zodat eventuele thuishulp er ook makkelijk gebruik van kan maken.

Eenvoudige installatie

Elke tijdelijke douchecabine van Showerrent is zeer makkelijk te installeren. Het enige wat u nodig heeft, is een koud- of warmwatervoorziening, een afvoermogelijkheid en een stroomaansluiting. Elke douchecabine komt namelijk met een afvoerpomp en een eigen warmwatervoorziening. Bovendien zorgt Showerrent voor de levering, het plaatsen én het ophalen van de douche, zodat u zich helemaal nergens zorgen over hoeft te maken.

Een professionele en complete service

Showerrent is een professionele en betrouwbare leverancier van diverse tijdelijke douchecabines. Ze bieden zowel grote luxedouches als kleine nooddouches aan, zodat u steeds een gepaste cabine voor uw situatie vindt. De cabines worden ook nog eens gratis geleverd en geïnstalleerd, en dit in heel Nederland! Showerrent heeft elke douchecabine bovendien van een eigen boiler voorzien, zodat u elke dag met een lekker warme douche kan afsluiten!

https://www.showerrent.nl/