Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Carwrapping: transformeer uw auto

Carwrapping is de perfecte manier om uw auto snel en tegen een voordelige prijs te laten transformeren. Op zeer professionele wijze kunt u uw auto laten wrappen bij autobedrijf Buitenbos Customs in Katwijk. Dit bedrijf is gespecialiseerd in carwrapping. Wilt u uw auto graag een geheel andere uitstaling geven? Wat dacht u van een mooie matzwarte carwrap of glazend geel? Het kan allemaal simpel en zeer netjes met een carwrap. Het verschil tussen origineel en een wrap zal niet eens zichtbaar zijn!

Hoogwaardige folie

Bij autobedrijf Buitenbos Customs maken ze gebruik van zeer hoogwaardige folies. Deze carwrapfolie kan zeer strak aangebracht worden langs alle contouren van de auto. Hierdoor ziet u niet eens dat er een tweede laag over de auto is gegaan. De carwrap gaat over de laklaag van uw auto heen waardoor je niet alleen een getransformeerde auto hebt, maar de bestaande lak van uw auto wordt tegelijk beschermd tegen krassen, steenslag en andere beschadigingen.

Uw auto wordt gewrapt zonder dat de auto hiervoor wordt gedemonteerd.

Over Buitenbos Customs

Buitenbos Customs is een autobedrijf dat naast carwrapping ook autoreclame en autoraam blindering verzorgt.

Voor welke carwrap kiest u?

Matzwart, glanzend zilvergrijs, matrood of toch paars met een mooie glinstering? Wat uw keuze ook is voor een nieuwe carwrap, Buitenbos Customs is de specialist die dit absoluut voor u kan realiseren. Maak voor het bespreken van de mogelijkheden in design gerust een afspraak bij dit autobedrijf. U kunt direct via het contactformulier een afspraak maken voor auto wrappen of op werkdagen bellen naar telefoonnummer: 06 317 88 501.

https://buitenboscustoms.nl/