Pcbrehoboth
Image default
Aanbiedingen

Borrelboot in Amsterdam

Bent u voor een speciale gelegenheid op zoek naar een partyboot in Amsterdam of wilt u gezellig borrelen op de Borrelboot in Amsterdam? We heten u graag van harte welkom bij Event op het Water. Geniet van de beste service, een heerlijk drankje, het uitzicht en uw gezelschap! Kijk snel op: eventophetwater.nl/partyboot/ of eventophetwater.nl/borrelboot/

 

Ook vaart Event op het Water met de borrelboot in Rotterdam en ook met de partyboot zijn wij te vinden in Rotterdam Daarnaast hebben we ook nog de gezellige BBQ boot die zowel in Rotterdam als Amsterdam vaart. Onze boten zijn erg geschikt voor diverse arrangementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje.

 

Naast Rotterdam vaart de borrelboot ook richting Amsterdam. Slinger door de Amsterdamse grachten en geniet van al het moois in onze hoofdstad. Ervaar de prachtige historische én moderne architectuur in het centrum en daarbuiten. Zwaai naar de toeristen en naar de plezierbootjes. Een tochtje op de Borrelboot door Amsterdam is nooit saai. Ook kunt u met een Borrelboot in Rotterdam varen, maar in overleg is veel mogelijk! Misschien wilt u liever op de wateren van Den Bosch varen of heeft u een voorliefde voor Utrecht of Arnhem, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Maar ook Volendam als tussenstop is een optie. Dan kunt u even een vers visje halen en op de Dijk kijken.

 

Wij beschikken over alle ingrediënten voor een geslaagde borrel op de Borrelboot in Amsterdam. Zo geniet u bij ons van dienstverlening van de bovenste bank. Onze boten zijn mooi aangekleed en zijn voorzien van hoogstaande audiovisuele apparatuur. Maar ook op het gebied van eten en drinken komt u niets tekort. Wij beschikken over uitstekende barfaciliteiten. Bent u benieuwd naar een borrel op een boot? Of wilt u reserveren of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.