Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Art of Teeth – Tandarts in Den Haag

Daarom moet u regelmatig naar de tandarts …

Heeft u zich al eens afgevraagd waarom uw tandarts Den Haag u aanraadt om zeker elk jaar terug te komen? Dit komt, omdat regelmatige bezoeken aan de tandarts nodig zijn voor het behoud van een gezond gebit en gezond tandvlees. Tussen deze bezoeken door is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw tanden en tandvlees schoon en gezond blijven. Als u extra hulp nodig heeft, kan uw tandarts u zelfs voorstellen om vaker langs te komen.

Wat gebeurt er tijdens een bezoek aan de tandarts

Het onderzoeken van uw gebit op gaatjes is maar een onderdeel van een grondig tandheelkundig onderzoek bij uw tandarts Den Haag. Wees niet verbaasd als uw tandarts ook je gezicht, beet, speeksel en de beweging van je kaakgewrichten onderzoekt. Uw tandarts zal dan uw tanden reinigen en het belang benadrukken van een goede mondhygiëne thuis tussen de bezoeken door.

De tandarts Den Haag zal ook controleren op losse tanden en gaat op zoek naar visueel bewijs van tandbederf. Beschadigde vullingen worden vervangen en de prothese die u eventueel al heeft, wordt gecontroleerd. Bij zenuwpijnen zal hij röntgenfoto’s nemen en bekijken of een wortelbehandeling nodig is.

Een Poolse tandarts Den Haag voor wie het wenst

Art of Teeth kan patiënten ontvangen in verschillende talen. Er zijn zowel Spaanse als Poolse tandartsen in dienst. Dit is handig voor anderstaligen in Nederland, maar ook voor mensen die vertrouwen op de reputatie van een Poolse tandarts in Den Haag.

Naast de routinecontroles kan uw Poolse tandarts Den Haag u ook van dienst zijn bij het plaatsen van implantaten, protheses, esthetische tandheelkunde ….

Poolse tandartsen worden overal geprezen om hun precisie en concentratie. Ze beschikken ook over de gave om angstige patiënten gerust te stellen.

Kindertandartsen

Alle tandartsen van Art of Teeth zijn terzelfder tijd ook goede kindertandartsen. Het feit dat ook buitenlandse kinderen in hun eigen taal aangesproken kunnen worden wekt vertrouwen en brengt hen tot rust voor en tijdens de behandeling.

https://www.artofteeth.nl/