Pcbrehoboth
Image default
Bedrijven

Aannemer Beverwijk

Bouwbedrijf ten Boekel – Aannemer in Beverwijk

Bouwbedrijf ten Boekel is een gespecialiseerd aannemersbedrijf in Beverwijk. Ze bieden diverse uiteenlopende mogelijkheden aan in timmerwerken op maat voor huizen, kantoren en winkelpanden voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Hierbij valt te denken aan het aanbouwen, verbouwen of renoveren van badkamers, keukens, horeca, aanbouw en kasten.

Alle voordelen op een rij

Erwin ten Boekel en zijn team hebben vooral veel ervaring in verbouwingen en bieden hierin veel mogelijkheden. Zij gaan bij ieder project deskundig te werk en houden zich altijd aan gemaakte afspraken. De belangrijkste pijlers bij het uitvoeren van projecten zijn kwaliteit en flexibiliteit. Daarnaast wordt er gewerkt met materialen van de hoogste kwaliteit, werkt het team flexibel, geven zij deskundig advies en wordt er altijd met de klant meegedacht.

Wat is er allemaal mogelijk?

Het bedrijf heeft allerlei projecten op haar naam staan en alles is maatwerk, waarbij rekening wordt gehouden met de persoonlijke wensen van de klant. Om een beter beeld van alle opties te krijgen volgt hier een greep uit afgeronde projecten van Bouwbedrijf ten Boekel:

  • Keukens: inclusief ontwerp en op maat gemaakt. Een team van ontwerpers, interieurbouwers en timmervakmensen voeren het gehele project van begin tot eind uit.
  • Aanbouw: bij het realiseren van een aanbouw voor woonhuizen verzorgt ten Boekel zowel het ontwerp als de uitvoering.
  • Badkamer: het plaatsen van nieuwe badkamers en opknapbeurten van oudere badkamers.
  • Dakkapel: zowel advies als plaatsing.
  • Horeca/bedrijfspanden: uiteenlopende mogelijkheden voor allerlei verbouwingen

Contact

Voor meer informatie over alle mogelijkheden, een vrijblijvende afspraak of offerte, kunt u terecht op de website van bouwbedrijf ten Boekel.

Bouwbedrijf ten Boekel is actief in de volgende regio’s: Beverwijk, Haarlem, Alkmaar, Castricum.

https://www.bouwbedrijf-tenboekel.nl/