Weet wat u koopt met een gebruikte freesmachines

Bij het aanschaffen van een gebruikte freesmachines is het verstandig om een aantal zaken goed in de gaten te houden. Dit om te voorkomen dat u straks met lege handen staat. Kies bijvoorbeeld alleen voor gebruikte machines wanneer het om bekende merken als Deckel, TOS, Bridgeport, of Schaublin gaat. Bekende merken zijn in deze branche meestal betrouwbare merken. Dan is er nog de verkopende partij. Die moet u kunnen vertrouwen. Ervaring doet hierbij een hoop. Een bedrijf dat netjes met zijn klanten omgaat, houdt het vrijwel altijd langer uit dan een bedrijf dat klanten belazert. Met ruim 25 jaar ervaring mag u er bij Keetels Metaalbewerkingsmachines dan ook vanuit gaan dat deze leverancier het beste met u voor heeft!

Vrees niet, deze gebruikte freesmachines doen nog jaren dienst binnen uw bedrijf!

Machines krijgen veel te verduren tijdens het productieproces. Gelukkig zijn ze er allemaal op gebouwd om jarenlang mee te gaan. Dit geld ook voor freesmachines. En daar kunt u uw voordeel mee doen. gebruikte freesmachines worden door Keetels Metaalbewerkingsmachines gereviseerd en bieden u daarna nog vele jaren aan trouwe dienst. Dat is stukken goedkoper dan een volledig nieuwe machine aanschaffen. Een nieuwe freesmachine daalt namelijk al in waarde op het moment dat u uw handtekening onder het koopcontract zet. Wees geen dief van uw eigen portemonnee en kom langs bij Keetels Metaalbewerkingsmachines voor een indruk van het aanbod.

Kies voor een bedrijf dat u een demonstratie biedt bij het kopen van gebruikte freesmachines

Er zijn verschillende hoge kostenposten binnen uw bedrijf. De grootste is waarschijnlijk de kosten voor de machines die u tijdens het productieproces gebruikt. Zou het niet mooi zijn als u hier op kunt besparen? Nou, dat kan ook, wanneer u langskomt bij Keetels Metaalbewerkingsmachines. Dit bedrijf onderscheidt zich door uitstekende gebruikte freesmachines aan te bieden. Hoe u daar zeker van kunt zijn? Door een unieke dienst van deze experts. In de showroom kunt u alle machines ‘in actie’ zien tijdens een demonstratie. U bent zo zelf de beoordelaar van de kwaliteit van een freesmachine. Kies voor zekerheid én een aantrekkelijke prijs. Kies voor Keetels Metaalbewerkingsmachines. Bel vandaag nog voor een afspraak, of ga gewoon langs.

Over

You may also like...

Reacties gesloten.