Wat betekent het nemen van een borstvergroting eigenlijk?

U overweegt een borstvergroting omdat u, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met uw huidige uiterlijk. Het is van groot belang dat u weet wat een borstvergroting is. Het is een procedure voor esthetische chirurgie waarmee zowel de grootte als de vorm van uw borsten veranderd kunnen worden. Deze ingreep wordt voornamelijk uitgevoerd bij vrouwen met kleine borsten of bij vrouwen die door borstvoeding of gewichtsverlies minder stevige of kleinere borsten hebben gekregen. Dankzij een natuurlijk aanvoelend implantaat van cohesieve silicone-gel wordt het volume van uw borsten vergroot en zorgt het voor een natuurlijk en steviger uiterlijk van uw borsten. Bij Mediclinic, nabij Antwerpen, is men gespecialiseerd in het uitvoeren van een borstvergroting.

Voordelen van borstvergroting bij privékliniek dichtbij Antwerpen

Zou u een borstvergroting willen? Kies dan voor een gerenommeerde privékliniek. Hier zitten namelijk vele voordelen aan vast en u wilt wel het beste natuurlijk. Zo is Mediclinic, nabij Antwerpen, gespecialiseerd in het uitvoeren van een borstvergroting of andere esthetische ingrepen. U heeft tijdens het gehele traject van de borstvergroting, van het consult tot het verwijderen van hechtingen en controles, dezelfde arts. Hierdoor bouwt u een vertrouwensband op en wordt de afstand tussen u en de plastisch chirurg kleiner. Daarnaast worden alle ingrepen uitgevoerd in een steriele operatiezaal waardoor er een kleine kans is op infectie. Bovendien beschikt het dichtbij Antwerpen gelegen Mediclinic over de modernste apparatuur voor het uitvoeren van een borstvergroting.

Voorafgaand aan borstvergroting vindt er een uitgebreid consult plaats

Voordat uw borstvergroting plaats gaat vinden, heeft u eerst, bij Mediclinic vlakbij Antwerpen, een uitgebreid en gedetailleerd informatiegesprek met de chirurg. Gedurende dit consult stelt de plastisch chirurg u diverse vragen. Dit zijn vragen over uw medische achtergrond, maar ook vragen over uw fysieke gesteldheid komen aan bod. U vertelt de plastisch chirurg zo uitgebreid en eerlijk mogelijk over uw wensen en verwachtingen van de borstvergroting bij deze kliniek in de buurt van Antwerpen. Waarom dat moet? Zo kan de chirurg duidelijk aangeven wat wel en wat niet haalbaar is. De plastisch chirurg neemt de ingreep grondig met u door en geeft aan wat u mag verwachten van het eindresultaat. Daarnaast wordt u geïnformeerd over de implantaten en de mogelijkheden die u heeft. Aanpak op maat bij Mediclinic voor borstlifts, borstvergrotingen en tepelcorrecties.

Over

You may also like...

Reacties gesloten.