Voorkom gezondheidsrisico’s met een Salmonella onderzoek

U wilt gezondheidsrisico’s voorkomen. Daarvoor is het aan te raden om de juiste tests te doen. Wist u dat er tot op heden geen behandelmethodes bestaan om voedselallergieën te bestrijden? Daarom is het belangrijk te weten of uw product een gezondheidsrisico voor consumenten vormt. Schakel daarom Mérieux NutriSciences in voor een allergenen analyse. Dit bedrijf biedt een kwalitatieve en kwantitatieve testdienst voor voedselallergenen met geavanceerde technologieën. Denk hierbij aan PCR, ELISA en LC-MS / MS. Deze onderzoeken worden altijd volgens de voedselveiligheid wetgeving uitgevoerd. Door deze testen uit te laten voeren bent u ervan verzekerd dat personen met bijvoorbeeld een glutenallergie, notenallergie of mosterdallergie uw product veilig kunnen consumeren. Daarnaast is dit bedrijf u ook graag van dienst voor tal van andere testen, zoals een listeria analyse of salmonella onderzoek.

Houdbaarheidsstudies met onder meer een listeria analyse

Waarom een salmonella onderzoek door Mérieux NutriSciences uit laten voeren verstandig is? Deze specialist vertelt u er graag meer over. Van de selectie van grondstoffen tot aan de tijd in de schappen: uw product verandert in de loop van de tijd. Na de commerciële levensduur is het belangrijk dat uw product geconsumeerd wordt met de verwachte kwaliteit en kenmerken. Om verzekerd te zijn van deze kwaliteit, is het noodzakelijk om een houdbaarheidsstudie uit te laten voeren. Tijdens deze studie worden diverse onderzoeken uitgevoerd, waaronder een challenge test. Verschillende bederf of ziekteverwekkers zoals gisten of listeria monocytogenes worden gedurende de analyse gebruikt. Hierdoor weet u zeker dat uw product aan de voedselveiligheid wetgeving voldoet. De professionals van Mérieux NutriSciences zijn u ook graag van dienst op het gebied van een allergenen analyse of salmonella onderzoek.

Laat een analyse, zoals een allergenen analyse, voor verschillende sectoren uitvoeren

Een listeria analyse is onmisbaar binnen tal van bedrijven. Bij u ook? Voor vrijwel ieder product dat geconsumeerd wordt, is de kans groot dat er een groep mensen gevoelig is voor bepaalde allergieën. U kunt hierbij denken aan producten op het gebied van cosmetica, consumentenproducten, water & milieu, agro chemicaliën, farmaceutische producten en producten binnen de voeding. Mérieux NutriSciences is ruim 50 jaar actief op het gebied van onderzoek en analyse, zoals een salmonella onderzoek, allergenen analyse of analyse waarbij gisten en listeria worden gebruikt. Na een onderzoek door dit bedrijf weet u zeker dat u aan bijvoorbeeld voedselveiligheid wetgeving voldoet. Neem voor meer informatie vandaag nog contact op met de specialisten. U ontvang altijd een advies op maat.

About

You may also like...

Comments are closed.