Voor een betaalbare prijs dineren in het restaurant nabij Gennep

Bent u al bekend met ’t Raadhuis? Hier kunt u voor een betaalbare prijs dineren. Het restaurant in de omgeving van Gennep is een aangename ontmoetingsplaats waar u elke vrijdag tot en met zondag van harte welkom bent. Door de warme sfeer die er hangt voelt iedereen zich thuis in dit voormalige raadhuis dat is omgetoverd tot restaurant. Reserveren doet u eenvoudig online of telefonisch via een van hun medewerkers. Met z’n tweeën, of alleen. Met vrienden, familie of zakelijk. In het voormalige raadhuis voelt iedereen zich thuis. Wanneer komt u een keer langs?

Bourgondische gerechten in het restaurant nabij Gennep

Genieten van smaakvolle bourgondische gerechten, dat is waar u verzekerd van bent. Lijkt u dit wel wat? Bezoek in dat geval eens het restaurant dichtbij Gennep. Deze gerechten zijn samengesteld uit eerlijke producten die afkomstig zijn uit de regio. Hierdoor garanderen de chefs u vers eten en dat proeft u zeker terug in de heerlijke gerechten. Bij lekker weer kunt u ook genieten van een smakelijk diner op het zonovergoten terras. Wanneer ze in het seizoen zijn hebben ze zelfs een speciale asperge kaart en er staan speciale avonden op de planning. Denk hierbij aan de sparerib en de steak specials.

Onderneem diverse activiteiten in de regio van het restaurant nabij Gennep

‘t Trappengat’ van ‘t Raadhuis helpt u bij het organiseren van teamuitjes, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten, familiereünies of andere speciale uitjes. Wat staat er bij u op de planning? Ze bieden in samenwerking met partners een groot aantal sportieve binnen- en buitenactiviteiten aan. Denk hierbij aan Solextochten, buggy rijden, buikdansen en handboogschieten. Met al uw wensen stellen ze voor u een programma op maat samen. Of het nu om culinaire, actieve of creatieve activiteiten gaat, allen worden ze verzorgd in combinatie met een verblijf in ‘t Raadhuis. Een actief dagje uit, daar bent u van verzekerd door het restaurant in de buurt van Gennep.

Over

You may also like...

Reacties gesloten.