Vind jouw liefde met speeddaten in Breda

Wil jij graag andere vrijgezellen ontmoeten maar weet je niet zo goed hoe? Woon je in de mooie stad Breda? Kom dan met ons speeddaten in Breda! Speeddaten is een geweldige manier om andere vrijgezellen uit jouw woonomgeving te ontmoeten. In een relaxte setting zorgen wij ervoor dat jij tussen de 15 en 20 vrijgezellen binnen 1 avond ontmoet. Onze speeddate avonden worden altijd in een leuk restaurant, gezellige kroeg of relaxte bar gehouden. De sfeer tijdens onze avonden is altijd erg goed, de host of hostess van de avond zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak zal voelen.

Tijdens een speeddate avond ga jij met alle vrijgezellen die wij voor jou hebben geregeld op date. Omdat dit bij ons best veel vrijgezellen zijn duren de dates niet zo heel lang. Voor elke date heb je ongeveer vier minuten de tijd om een leuk gesprekje te voeren. Tijdens elke date ontdek je door het stellen van slimme vragen of je de persoon leuk vindt. Of misschien juist niet. Of je de date wel of niet leuk vond kan je aangeven op de speeddate kaart die wij jou van te voren hebben gegeven. Pas als jij en een date allebei positief over elkaar waren zijn jullie een match. Jullie ontvangen dan van ons elkaars gegevens via de mail. Jullie kunnen nu zelf verdere stappen met elkaar ondernemen.

Vind misschien wel meerdere matches

Omdat wij altijd veel vrijgezellen per avond hebben geregeld is de kans op het vinden van een match lekker groot. Je hebt zelfs kans om meerdere matches te krijgen. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je pech had en geen enkele match hebt gevonden. Je kan bij ons dan snel weer, met korting, aan een volgend speeddate event meedoen. En was je echt totaal niet tevreden over onze speeddate avond? Laat het ons weten, je ontvangt in dat geval gewoon je geld van ons terug.

Wil jij jouw kansen om liefde te vinden ook verruimen? Het enige dat jij dan hoeft te doen is je in te schrijven voor een speeddate event Breda, dit kan al voor in April. Met speeddaten benut je al jouw kansen in het vinden van liefde!

 

https://speeddateninbreda.nl/

Over

You may also like...

Reacties gesloten.