Pcbrehoboth
Image default
Dienstverlening

Telefoon steeds vaker moeten opladen? Laat je batterij vervangen bij PDArepair

Tegenwoordig doen wij super veel met onze telefoon. We zijn vaak uren per dag aan het internetten, series en films aan het kijken en aan het gamen. Ook maken we lekker veel foto’s met onze telefoon en appen we wat af. De batterijen van onze smartphones hebben hierdoor best veel te verduren. De levensduur van de meeste batterijen is zo’n twee jaar. Na die twee jaar (of soms zelfs sneller) zal je gaan merken dat je je telefoon steeds vaker aan de oplader moet leggen of dat je telefoon zomaar uitvalt, de capaciteit van de batterij is dus flink achteruit gegaan. Is je toestel gewoon nog mooi, werkt hij verder nog helemaal naar behoren dus vind je het zonde om vanwege dit probleem een heel nieuw toestel aan te schaffen? Laat PDArepair in Breda dan gewoon de batterij vervangen van je telefoon!

Voorheen kon je de batterij van je mobiel er gewoon zelf uithalen en weer makkelijk indoen. Daarom was het vervangen van een batterij ook heel simpel en kon je dit gewoon zelf. De smartphones van tegenwoordig hebben een ingebouwde batterij waar je zelf niet bij kan. Het voordeel van een ingebouwde batterij is dat deze altijd super goed contact maakt met je telefoon en ook nog eens erg goed op zijn plek blijft. Ook kan je je batterij niet kwijtraken wanneer je je telefoon laat vallen, waar je vroeger alle onderdelen van je telefoon bij elkaar moest zoeken. Het nadeel van deze ingebouwde batterij is dat je niet meer zomaar zelf de batterij kunt vervangen. Je moet dit klusje nu overlaten aan een erkende reparateur. Wij bij PDArepair zijn erkende reparateurs die binnen no time een nieuwe batterij in je toestel zetten. Met behulp van professionele schroevendraaiers, pincetten en klemmetjes halen we de oude batterij uit je telefoon en plaatsen we de nieuwe erin. Dit is best een minuscuul werkje maar we weten precies wat we doen! Binnen ongeveer een half uurtje heb je weer een goed werkende telefoon!

Wij lossen jouw problemen op

Van meerdere merken toestellen repareren wij diverse defecten. Je Apple batterij vervangen, je Huawei scherm maken, de waterschade van je OnePlus+ verhelpen, je Samsung scherm repareren in Breda, het kan allemaal bij ons!

Kom langs en wandel even later met een goed werkend toestel weer de deur uit!

https://pdarepair.nl/