Persoonsalarmering van Secure2go

Het is een systeem wat voor velen nog vrij onbekend is, persoonsalarmering. Ondanks dat niet iedereen bekend hiermee is kan het voor velen het verschillen tussen leven en dood betekenen. Ondanks dat dit zo dramatisch klinkt, is het echt waar. We zullen even uitleggen wat persoonsalarmering inhoud. Persoonsalarmering is een draadloos systeem dat als mobiele alarmering fungeert. Met deze systemen kan je dus mobiel hulp aanslaan op momenten van nood. Dit wordt vaak ingezet door risicogroepen tijdens het werk. Een van die groepen is ‘alleen werkers’. Dit zijn mensen, bijvoorbeeld in de bouw, die alleen opereren tijdens het werk en dus gemakkelijk een ongeval zouden kunnen krijgen waar niemand bij is. Hierdoor is het onmogelijk om alarm aan te slaan bij- of door collega’s. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor deurwaarders of beveiligers.

Wat is de functie van het systeem?

Het systeem dient ervoor dat je gemakkelijk en simpel hulp aan kan slaan op elk moment van de dag. Het dient voor situaties die levensbedreigend zijn. Meestal is een dergelijke situatie prima op te lossen door bijstanders. Maar wanneer dit niet het geval is dient een persoonsalarmeringssysteem de oplossing. Dit kan zijn op een werkplek waar je geen collega’s op hulp kan vragen. Je kan met een dergelijk systeem met één druk op de knop een verzoek indienen bij de 24/7e beschikbare hulpservice. Zij analyseren ze situatie met behulp van Beacons en GPS en sturen zo de juiste hulptroepen erop af. Denk hierbij aan een BHV of interventie team. Deze service is 24/7 beschikbaar en daardoor krijg je altijd de nodige hulp.

Voor meer informatie over persoonsalarmering kunt u kijken op de website van Secure2go. Secure2go is al jarenlang gespecialiseerd in deze systemen en ze weten er ook alles van af. Daarnaast is het mogelijk om maatwerk te krijgen op jou persoonsalarmeringssysteem zodat veiligheid altijd bovenaan staat!

Over

You may also like...

Reacties gesloten.