Optimaal genieten bij Van der Valk

Heeft u de behoefte om buiten de deur te ontspannen en even helemaal op te laden na een drukke periode? Denk er dan eens over na om een nachtje weg te boeken in eigen land. Veel hotels beschikken over wellness- en/of ontspanningsfaciliteiten waar u tot rust kunt komen. Ook kan het heerlijk zijn om in een natuurrijke omgeving te wandelen en aansluitend een nachtje weg te boeken.

Met een Van der Valk suite aanbieding kunt u optimaal genieten. Iedere suite is namelijk voorzien van een King- of Queensize bed, een zithoek, een televisie, WIFI en een superieure badkamer. Ook kunt u ervoor kiezen om de volgende ochtend uitgebreid te ontbijten in het restaurant. Toch behoefte aan meer luxe? Kijk dan voor een suite met bubbelbad, jacuzzi of een privé-sauna. Sommige hotels beschikken ook over een penthouse suite met prachtig uitzicht over de stad. Zo kunt u ook vanuit uw kamer genieten van de omgeving.

Heeft u zin om een dagje op pad te gaan en de geschiedenis van de stad leren? Of duikt u toch liever het centrum in om te winkelen? Door de centrale ligging is er rondom ieder Van der Valk hotel wel iets te beleven. Zo kunt u aansluitend na een lange dag aanschuiven bij het Van der Valk diner

Bij Van der Valk zijn er genoeg mogelijkheden als het gaat om een heerlijk diner. Zo beschikken de meeste hotels over een á la carte restaurant en een Live Cooking diner waar de chef-koks iedere dag klaar staan om heerlijke gerechten klaar te maken. Met een groot aanbod aan vis- en vleesgerechten tot luxe salades is er voor ieder wat wils.

Geïnteresseerd in een suite aanbieding bij een van de Van der Valk hotels? Kijk dan op de website en boek uw ideale suite aanbieding. 

https://www.valkverrast.nl/

Over

You may also like...

Reacties gesloten.