Ook starters kunnen een hypotheek afsluiten bij de specialist in Den Bosch

Bent u een starter of doorstromer? En zijn de NIBUD normen voor u ook te zwaar? Heeft u moeite met het afsluiten van een hypotheek? Ga dan langs bij een specialist voor advies op maat. Er zijn namelijk genoeg hypotheek mogelijkheden voor u als starter in Den Bosch, Oss en omstreken. Het is goed dat u voorzichtig bent en u eerst voldoende informatie wilt ontvangen. Maar de adviseurs van Adviesburo Van Uden garanderen u dat ook voor u een geschikte hypotheek af te sluiten is. Plan een gratis adviesgesprek in en weet wat uw mogelijkheden betreft een hypotheek zijn. U bent van harte welkom in Rosmalen.

Aflossingsvrije hypotheek voor 50-plussers uit Den Bosch en omstreken

U als 50-plusser heeft nog niet veel afgelost op uw huidige hypotheek maar u heeft wel veel overwaarde op uw woning. Klinkt dit u bekend in de oren? Dan heeft u waarschijnlijk een probleem de toezegging van een nieuwe hypotheek. De overwaarde wordt namelijk niet meegenomen in de beoordeling. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe en betrouwbare hypotheek in omgeving Oss afsluiten? Dan wordt er juist gekeken naar het inkomen. Dit betekent dat er niet alleen naar het huidige inkomen wordt gekeken, maar ook naar het pensioeninkomen wat vaak lager is dan het salaris. Zijn de toekomstige inkomen te laag voor een hypotheek in de regio van Oss of Den Bosch? Dan is het verstandig om direct te beginnen met aflossen.

Start met uw maximale hypotheek bij een hypotheektoezegging in en rondom Oss

Wenst u een hypotheektoezegging? Dan gaat u voor advies op maat naar een ervaren bedrijf zoals Adviesburo Van Uden. Zo krijgt u een duidelijk overzicht van de mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd in een hypotheektoezegging? Dan start u met uw maximale hypotheek. Maar wat houdt dit precies in voor u? Tijdens een vrijblijvend gesprek met de adviseur wordt er gekeken naar verschillende zaken, zoals het toekomstige inkomen, kinderen, werk, bonussen enzovoorts. Een toezegging van een hypotheek geeft u niet alleen meer zekerheid, maar biedt ook veel voordelen wanneer u bijvoorbeeld een huis wilt kopen in Den Bosch of Oss. Bij een aankoop kan dit namelijk een sterk onderhandelingspunt zijn. U geeft de verkopers van uw droomhuis meer zekerheid wanneer u een hypotheektoezegging op zak heeft. 

Over

You may also like...

Reacties gesloten.