Ontwerp uw eigen doseerinstallatie

Wilt u een doseerinstallatie laten bouwen naar eigen ontwerp? Vraag dan de specialisten van Askové. Askové is bouwer en ontwerper van kunststof apparaten en procesinstallaties. Heeft u nog geen ontwerp gemaakt, maar wilt u wel een installatie realiseren? Geen probleem. U kunt altijd rekenen op het vakmanschap van deze specialist. Wanneer het procestechnologisch ontwerp definitief is, maken de engineers van Askové het technisch ontwerp van de doseerinstallatie via een 2D/3D CAD-programmatuur. Hierdoor kunnen eventuele wijzigingen doorgevoerd worden. Aan de hand van dit ontwerp wordt weer een productietekening gemaakt, waarna de productie echt van start kan gaan.

Onderhoud aan de doseerinstallatie

Met goed onderhoud blijft uw doseerinstallatie zo lang mogelijk goed functioneren. Daarom is het het beste om het onderhoud te plegen volgens het bijgeleverde onderhoudsschema. Dit kan jaarlijks zijn of op vooraf vastgestelde data. Een deskundige monteur komt bij u langs om onderhoud te plegen en de benodigde reparaties uit te voeren. Heeft u een doseerinstallatie van een andere leverancier aangeschaft? In enkele gevallen kan Askové het onderhoud op complete installaties overnemen. Denk bijvoorbeeld aan chemicaliënopslag, doseerinstallaties en luchtbehandelingssystemen. Interesse? Neem contact op met Askové en vraag naar de mogelijkheden. U wilt toch ook dat uw doseerinstallatie zo lang mogelijk zorgeloos meegaat?

Laat een doseerinstallatie veilig monteren

Heeft u uw eigen doseerinstallatie laten ontwikkelen? Dan moet deze natuurlijk wel goed gemonteerd worden. Daarom schakelt u de ervaren projectleiders en monteurs van Askové in. De monteurs installeren voor u de installaties en zorgen ervoor dat u de doseerinstallatie direct kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het lassen, verlijmen, assembleren, monteren en inbedrijfstellen van de apparaten. Wat de werkzaamheden ook zijn, de monteurs van Askové gaan altijd effectief, professioneel en veilig te werk en voldoen aan de VCA- eisen. Of het nu zes uur in de ochtend is of negen uur ’s avonds, u kunt altijd rekenen op de jaren ervaring en flexibiliteit van de specialist.

 

Over

You may also like...

Reacties gesloten.