Pcbrehoboth
Image default
Rechten

Ontvang hulp bij uw scheiding en de officiële documenten

Komt u overeen met uw ex-partner en willen jullie de scheiding officieel maken? Dan is het belangrijk om deze in een echtscheidingsconvenant op te stellen. Gelukkig hoeft u dit niet zelf op te zetten, maar schakelt u gewoon de hulp in van een ervaren advocaat of mediator van Gratisscheiden.nl. Wanneer het verzoekschrift is ingediend bij de rechtbank, kan uw echtscheiding al binnen drie maanden geregeld zijn. Bent u of is uw partner het niet eens met het verzoekschrift? Dan kan er een verweer gevoerd worden wat binnen zes weken ingediend dient te worden. Ontvangt u graag hulp bij het opstellen van het convenant zodat uw scheiding goed en snel geregeld wordt? Maak vandaag nog een afspraak op Gratisscheiden.nl.

 

Waarom kiezen voor professionele hulp bij een scheiding

Wanneer u wilt scheiden, moeten er officiële afspraken gemaakt en vastgelegd worden. Maar waar vindt u een professional die kennis van zaken heeft en snel handelt? Inderdaad, via Gratisscheiden.nl. Hier bent u verzekerd van deze zes beloftes: betrouwbaarheid, eenvoud, snelheid, persoonlijk contact, veiligheid en lage kosten. Zo werkt deze specialist enkel met MfN-registermediators, hoeft u enkel een stappenplan te doorlopen en ligt uw aanvraag binnen twee weken bij de rechtbank. Daarnaast houdt de specialist u continu op de hoogte van de vorderingen en betaalt u enkel het griffierecht. De procedure wordt namelijk gesubsidieerd. U wilt toch ook niet te veel betalen voor de hulp bij uw scheiding? Daarom kiest u voor deze specialist!

 

Ontvang hulp bij uw scheiding door deze specialist

Scheiden is niet altijd even eenvoudig en is een moeilijke periode in uw leven. Daarbij komen er vast allerlei vragen in u op, zoals ‘Wat gaat er op financieel en fiscaal gebied gebeuren?’ en ‘Hoe kunnen we het voor de kinderen het beste doen?’ Gratisscheiden.nl helpt u bij alle zaken die bij een scheiding komen kijken. Niet enkel de administratieve zaken worden uit handen genomen, ook op emotioneel gebied ontvangt u de juiste hulp bij uw scheiding. Het is immers een grote verandering in uw leven waar u niet alleen voor staat. Samen met de specialist regelt u alle zaken zodat u zich snel kunt richten op de toekomst.