Nodige onderhoud aan uw koffiemachine waarbij storingen 24/7 worden verholpen

U kiest toch ook voor een goedwerkende koffiemachine? Zo krijgt u de lekkerste koffie! Maar het is wel verstandig om de machine regelmatig te voorzien van een onderhoudsbeurt. Wanneer heeft u voor het laatst onderhoud aan uw koffiemachine uitgevoerd? Voorkom storingen en kies voor KoffieSnel.nl Espressoservice. Niet alleen verricht dit team de nodige onderhoudswerkzaamheden. Ook worden 24/7 storingen verholpen. Denkt u dat uw machine wel toe is aan een onderhoudsbeurt? De onafhankelijke serviceprovider voert graag het onderhoud aan uw koffiemachine uit. Wacht niet langer en schakel KoffieSnel.nl Espressoservice vandaag nog in voor het onderhoud aan uw machine. Wellicht staan wij binnen een paar dagen ook bij u voor de deur!

Naast onderhoud aan uw huidige koffiemachine kiest u ook uit nieuwe modellen

Bij de specialist kiest u uit een ruim assortiment gebruikte en nieuwe koffiemachines. Gaat u voor een nieuw model? Omdat uw koffiemachine aan vervanging toe is? Of kiest u liever voor een ander merk vanwege de kwalitatief goede koffie. Van een compact model zoals de Schaerer Ambiënte tot aan een langwerpig model zoals de 90 series van Vitesse Coffee. Hoeveel ruimte heeft u vrij op uw bar én naar wat voor merk gaat uw voorkeur uit? Wilt u hier liever een advies op maat over ontvangen? Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van onder andere het onderhoud aan uw koffiemachine weet KoffieSnel.nl Espressoservice uitstekend wat voor machine het beste bij uw wensen aansluit.

Ga voor de beste waterkwaliteit en kies voor onderhoud aan uw koffiemachine

Als u een koffiemachine aanschaft, kiest u altijd voor de beste kwaliteit. Maar in dit geval speelt waterkwaliteit ook een grote rol. Want wist u dat de waterhardheid een doorslaggevende factor is voor de smaak van een kop koffie én dat dit mede de cremalaag bepaalt? Maar hoe krijgt u deze waterkwaliteit in de beste vorm? Kies voor onderhoud aan uw koffiemachine door KoffieSnel.nl Espressoservice. Tijdens het onderhoud van uw koffiemachine wordt de Carbonaathardheid in Duitse Hardheid (kH) gemeten, waarna het filter op de juiste manier wordt afgeregeld. U bent een volledig jaar gegarandeerd van het zetten van de beste koffie. Onderhoudskosten nemen af en de levensduur van uw machine wordt ook nog eens verlengd.

Over

You may also like...

Reacties gesloten.