Met deze guns bepaal je zelf waar je gaat lasergamen!

Wat jij nodig hebt zijn een paar goede guns, een paar harnassen en een goede locatie. En dan kun je je helemaal uitleven tijdens een potje lasergamen met je vrienden. Je bent dus helemaal niet meer afhankelijk van de tijd en plaats! Zo kun je met deze laserguns gewoon in de achtertuin spelen, maar ook op een grasveldje in de buurt van het huis of juist lekker in het bos. Zo begin jij direct aan een spannend avontuur wanneer het jou uitkomt. Lasergamen is een tactisch, accuraat en snel spel, dus het is uitstekend geschikt voor zowel jong als oud. Loop jij binnenkort rond met een lasergun in de hand?

Diverse voordeelpakketten te bestellen voor lasergamen

Iedereen wil wat te kiezen hebben. En dat heb jij ook dankzij een ruim assortiment bij Light Battle! Leuk en ook nog eens goed voor de gezondheid! Light Battle biedt een ruim assortiment aan laserguns en accessoires, gebundeld in kleine en grote voordeelpakketten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een pakket met twee laserguns en twee maskers, maar ook voor pakketten met twee laserguns en twee targets en voor pakketten met vier laserguns. Zo kunnen jij en je vrienden of jouw kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes snel en overal lasergamen. Want iedereen heeft toch zin in een snel, tactisch en avontuurlijk spelletje?

Lasergamen uitstekende activiteit voor een kinderfeestje

Ieder kinderfeestje wordt een klinkend succes dankzij een kinderfeestje met lasergamen erbij! En na afloop zijn ze ook nog eens lekker moe! Tijdens dit spelletje kunnen kinderen hun energie kwijt, en het is ook nog eens heel avontuurlijk, snel én tactisch. Zie jij het echter niet zitten om met een groepje kinderen naar een plek te gaan waar je kunt lasergamen? Tegenwoordig kan het ook gewoon thuis. Met het lasergame speelgoed van een specialist als Light Battle kun jij kiezen op welke locatie er wordt gespeeld. Denk bijvoorbeeld aan de achtertuin. Met zo’n spel maak je kinderen uiteraard direct enthousiast!

Over

You may also like...

Reacties gesloten.