Pcbrehoboth
Image default
Dienstverlening

Letselschade advocaat met ervaring

Wanneer u letselschade heeft opgelopen, kan dit ernstige gevolgen hebben. U kunt er blijvend letsel aan overhouden, waardoor u niet meer in staat bent om te werken. Ook brengt het vaak nogal wat kosten met zich mee. Daarom heeft u in dit geval een letselschade advocaat nodig met de juiste kennis en ervaring. Een gespecialiseerde letselschade advocaat kan een schadeclaim voor u indienen op basis van de benodigde bewijsstukken. Al het ingewikkelde papierwerk wordt u uit handen genomen en de kans van slagen is vele malen groter dan wanneer u niet de hulp inschakelt van een advocaat.

Van Dijk advocaten Den Haag

Bent u in de randstad op zoek naar een betrouwbare letselschade advocaat? Dan kunt u terecht bij Van Dijk advocaten Den Haag. Thomas van Dijk staat al jarenlang klaar voor slachtoffers die door verschillende oorzaken letselschade hebben opgelopen. Hij is gespecialiseerd in letselschade door verkeersongevallen, medische fouten en ongevallen op de werkvloer. Ook als u een whiplash hebt opgelopen kunt u rekenen op de juridische steun van letselschade advocaat Van Dijk. Samen met zijn collega’s is hij gevestigd in Zoetermeer. Hier is alle kennis aanwezig om uw zaak tot een goed einde te brengen, zodat u de beoogde schadevergoeding ontvangt.

Directe verzekering voor snellere afhandeling

Slachtoffers van verkeersongevallen kunnen aanspraak maken op de WA verzekering van de tegenpartij. Een nadeel is dat het vaak erg lang duurt voordat het bedrag wordt uitgekeerd. Eerst moet worden vastgesteld wie aansprakelijk is voor het ongeval en dit kan maanden in beslag nemen. Daarom wordt nu geëxperimenteerd met een directe verzekering. Hiermee kunt u als verkeersslachtoffer de schade direct bij uw eigen verzekeraar claimen. Dit gaat een stuk sneller, maar er kleven ook nadelen aan. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website. Ook kunt u hier uw  zaak aanmelden.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/