Leer meer dan Eerste Hulp verlenen tijdens een BHV cursus

Binnen ieder bedrijf is een BHV’er onmisbaar. Het is verplicht om een BHV’er in dienst te hebben, zodat u zich veilig voelt. Vaak wordt gedacht dat uw werknemers tijdens een BHV cursus enkel Eerste Hulp leren verlenen. Een BHV cursus op locatie omvat meer dan alleen dat. Wist u bijvoorbeeld dat uw werknemers tijdens zo’n cursus ook leren om een pand te ontruimen in geval van nood? Of een beginnende brand leren bestrijden? Kies daarom voor BHV Zuid-Holland. Uw werknemers volgen een BHV cursus die gegeven wordt door instructeurs met ervaring bij de ambulance en de brandweer, zodat u zeker weet dat uw medewerkers de technieken leren om te handelen in noodsituaties.

Een BHV cursus door instructeurs met ervaring bij de ambulance en brandweer

Heeft u momenteel niemand in dienst die een BHV diploma heeft? Dan doet het u goed om uw medewerkers een BHV cursus te laten volgen. Of u wilt ze een cursus laten volgen omdat uw bedrijf is gegroeid en er niet meer te allen tijde een BHV’er aanwezig kan zijn? Dan is het volgen van een BHV cursus gegeven door ervaren instructeurs een uitstekende optie. De instructeurs van BHV Zuid-Holland hebben allemaal ervaring bij de brandweer of ambulance. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de situaties die worden nagebootst ook écht kunnen gebeuren. Met een BHV cursus van BHV Zuid-Holland zijn uw medewerkers te allen tijde goed voorbereid op noodsituaties.

Creëer een veilige werkomgeving met een BHV cursus van de specialist

Is uw bedrijf voorbereid op eventuele noodsituaties? Het is verplicht voor bedrijven om altijd een BHV’er op de werkvloer te hebben die kan handelen tijdens noodgevallen. Een medewerker met een BHV diploma kan eerste hulp verlenen, ontruimen en een beginnende brand bestrijden. Dit geeft niet alleen u een veilig gevoel, maar ook al uw medewerkers. Het behalen van een BHV diploma doen uw medewerkers bij BHV Zuid-Holland. Met een ruime trainingsruimte, waarin levensechte situaties worden nagebootst en ervaren instructeurs leren uw medewerkers in 1 of 2 dagen alles wat ze moeten weten voor het behalen van een BHV diploma.

Over

You may also like...

Reacties gesloten.