Laat uw raamfolie alleen bedrukken door een specialist

Bent u op zoek naar een manier om op te vallen bij uw klanten? Schakel een specialist als Axicom Design in waar u bijvoorbeeld een van de verschillende soorten raamfolie laat bedrukken met een design van uw wens. Deze soorten raamfolie kunt u altijd laten bedrukken als promotiemiddel met uw logo of andere communicatie-uitingen. Daarnaast schakelt u Axicom Design ook in voor de aankleding van uw kantoren en werkruimtes. Hierbij werken zij desgewenst samen met uw architect of interieurontwerper. Ze produceren fullcolour wandbekleding en zelfklevende prints. Maak uw kantoor of werkruimte af met een Qubie®, een zitkubus met eigen print. Alle producten worden op locatie geleverd en wanneer het nodig is verzorgen zij de perfecte montage ervan.

Raamfolie of een zitkubus bedrukken, het kan bij de specialist!

Het is altijd een goed promotiemiddel om raamfolie te laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Het is verstandig om dit te laten uitvoeren door een specialist als Axicom Design. Zij bieden u de mogelijkheid om zelf raamfolie te ontwerpen en helpen u met het uitwerken van een mooi ontwerp. Vervolgens printen zij deze. Raamfolie is de ideale manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Echter is het wel van belang dat de raamfolie van goede kwaliteit is. Een specialist als Axicom print in haarscherpe fullcolour, watervast en lichtecht. Ook verzorgen ze de afwerking van uw folie. Ze lamineren het printwerk, plakken het op en snijden het indien nodig uit. Naast het bedrukken van raamfolie kunt u bij de specialist ook terecht voor een fullcolour zitkubus. Deze kunt u geheel naar eigen ontwerp laten maken.

Verschillende printers voor het bedrukken van diverse producten zoals een zitkubus of raamfolie

Wilt u raamfolie laten bedrukken bij een specialist in printing en signing? Dan is het verstandig om de diverse mogelijkheden van designstudio Axicom Design te bekijken. Zij beschikken namelijk over diverse printers waarmee zij een breed scala aan producten maken. De kleinformaatprinter is bijvoorbeeld geschikt voor kleine oplages zoals visitekaartjes of A3 posters. De grootformaatprinter print tot 160 breed en op zowel zelfklevend vinyl, canvas, spandoek en behang. Tot slot beschikken ze over een A3-vlakbedprinter die verschillende materialen tot 5 cm dik kan bedrukken. Ook beschikt deze specialist over gespecialiseerde afwerkingsmachines als een snijplotter, postersnijmachine en lamineer- en applicatiewals. Daarnaast kunnen ze u ook van dienst zijn bij het bedrukken van raamfolie of een zitkubus.

Over

You may also like...

Reacties gesloten.