Laat een vloerkluis inbouwen in uw bedrijf

In veel bedrijven is veel contant geld aanwezig, dat u veilig wilt opslaan. U kunt dan het beste kiezen voor de kwalitatieve kluizen van TMA Kluizen. Zo maken kantoren vooral gebruik van brandkasten voor het opbergen van laptops en belangrijke documentatie. Ziekenhuizen kunnen niet zonder een medicijnkast met slot en horecagelegenheden, winkels en verenigingen niet zonder een afroomkluisje. Welke kluis het meest geschikt is voor uw onderneming, hangt uiteraard af van verschillende factoren. U kunt bijvoorbeeld een muurkluis of vloerkluis laten inbouwen. Er zijn vloerkluizen in diverse formaten.

Een vloerkluis in een woning inbouwen

Sla uw kostbare bezittingen op op een onopvallende plek. Ze moeten immers ook beschermd worden tegen brand en diefstal. Laat daarom een vloerkluis inbouwen door TMA Kluizen, de specialist in allerlei soorten kluizen. U bent dan van veiligheid verzekerd. De kluizen zijn leverbaar in verschillende maten met sleutelslot of een mechanisch cijfercombinatieslot. Alhoewel het moeilijk wordt voor de inbreker om de kluis te vinden en open te maken, is het voor u als gebruiker zeer eenvoudig. Verlaat met een gerust hart uw woning en haal uw kostbare bezittingen op ieder gewenst moment tevoorschijn. U wilt het inbrekers toch ook niet te makkelijk maken?

Welke vloerkluis laat u inbouwen?

Wilt u uw bezittingen opslaan op een veilige plek, maar weet u niet goed waar u op moet letten? Maak dan gebruik van de ‘Snelzoeker’ van TMA Kluizen. Allereerst selecteert u wat voor soort waarde u wilt beschermen. Denk bijvoorbeeld aan geld, documenten of data. Waartegen wilt u de waarde beschermen? Enkel tegen inbraak of ook tegen brand? Als laatste selecteert u de geschatte totaalwaarde in euro’s. Er verschijnt een overzicht van kluizen die aan uw eisen voldoen. Weet u nog niet welke vloerkluis u wilt laten inbouwen? Dan kunt u altijd gebruikmaken van de uitgebreide online zoekhulp of contact opnemen met het deskundige team van TMA Kluizen.

Over

You may also like...

Reacties gesloten.