Kom een veegmachine kopen bij de specialist en zet de eerste stap naar een schone werkplaats

Een opgeruimde en schone werkplaats is voor alle bedrijven erg belangrijk. Uiteraard wilt u dat wanneer klanten de werkvloer bezoeken, een goede indruk krijgen van uw bedrijf. En dan is er nog het punt van veiligheid. Rondslingerend afval levert struikelgevaar op en dat is, zeker bij het gebruik van zware machines, een risico dat u in moet dammen. Hoe u dat doet? Door een veegmachine te kopen bij de expert! Lansto B.V. levert al jaren verschillende modellen veegmachines van allerlei gerenommeerde merken. Zet die eerste stap tot een schone en opgeruimde werkplaats en vraag een offerte aan via de website. Hulp nodig bij het kiezen? Een ervaren medewerker staat u graag te woord en u ontvangt deskundig advies bij het kopen van een veegmachine.

Door een zware veegmachine te kopen blijft ook de buitenboel altijd netjes

De natuur kan niet geregeld worden. Zo ondervinden we regelmatig hinder van takken, bladeren, los zand, sneeuw en modder. En dat is soms erg vervelend, bijvoorbeeld als u een transport of logistiek bedrijf heeft, en er hierdoor gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Op een stel natte bladeren kan zomaar de band van een vrachtwagen wegslippen, met alle gevolgen van dien. Een zware veegmachine kopen biedt dan de uitkomst. Deze worden speciaal ontwikkeld door Lansto B.V. om ook onder zware omstandigheden goed te presteren. Zo blijft de buitenboel netjes en schoon, neemt het gevaar op ongevallen af, en wordt er efficiënter gewerkt.

Voorkom ongevallen op de werkvloer door een veegmachine te kopen

Het terugdringen van het ziekteverzuim is voor ieder bedrijf van groot belang. Een bedrijf wil zo min mogelijk zieke werknemers. Medewerkers die niet kunnen werken kosten veel geld dus het terugdringen van het aantal bedrijfsongevallen levert een aanzienlijke besparing op in de personeelskosten. Voor loodsen magazijnen en werkplaatsen is het kopen van een professionele veegmachine een manier om bedrijfsongevallen tegen te gaan. Stukken hout, metaal, papier of plastic leveren een serieus struikelgevaar op, soms met even serieuze gevolgen. Lansto B.V. biedt u de oplossing in de vorm van verschillende modellen waarmee u al het rondslingerende afval makkelijk en snel opveegt. Interesse? Bel meteen en vraag de brochure aan!

Over

You may also like...

Reacties gesloten.