Kinderfeestje organiseren? Kies voor paintball in bosrijke omgeving in Brabant!

Heeft u er ooit al eens aan gedacht om samen met de kinderen paintball te spelen in de bosrijke omgeving in Brabant? Als kinderfeestje? Omdat uw zoon of dochter jarig is en het kinderfeestje op komst is? Bij De Hooghei kunnen kinderen paintball spelen in een natuurrijke omgeving. U kunt kiezen uit verschillende soorten pakketten, die bestaan uit een outdoor activiteit en friet met een snack en ranja. Een arrangement voor een kinderfeestje is op iedere dag te boeken en de kinderen zijn er zeker een paar uur zoet mee.

Arrangement met paintball en buffet in natuurlijke omgeving in Brabant

Het organiseren van een feest is een hele klus. Wilt u dit jaar écht een bijzonder feest geven? Wanneer u uw feest organiseert bij een partycentrum, dan kunt u vaak kiezen uit een aantal arrangementen. Door voor zo’n arrangement te kiezen, bespaart u veel tijd en moeite. Kies voor een van de verschillende paintball arrangementen bij De Hooghei. De arrangementen bestaan uit een outdoor activiteit en een heerlijk diner. Op de dag dat u met uw gezelschap bij ons langskomt, wordt u allen ontvangen met koffie/thee en gebak. Hier beleeft u gegarandeerd een geslaagde dag.

Na paintball uitpuffen in restaurant met uitgebreide kaart in Brabant

Bent u hongerig na een potje paintball? Dat is begrijpelijk! Het zou toch ideaal zijn als u na het spelen van paintball zo aan tafel kunt aanschuiven voor een smakelijke lunch of een heerlijk diner. Dat is mogelijk, mits u paintball speelt bij De Hooghei in Brabant. Hier kunt u terecht voor het spelen van een vermakelijke outdoor activiteit, zoals paintball of survival, maar ook voor heerlijk eten achteraf. Van brunch tot lunch, van tapas tot diner à la carte en van driegangenkeuzemenu tot live cooking buffet, de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Natuurlijk kunt u ook gewoon een kop koffie drinken of borrelen.

 

Over

You may also like...

Reacties gesloten.