Kies de juiste mobiele weegbrug voor uw bedrijf

Afhankelijk van het soort bedrijf dat u heeft, kiest u een geschikte mobiele weegbrug. Hierdoor is het ten zeerste aan te raden om goed advies te vragen tijden voordat u een aankoop doet. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mobiele weegbrug van MD Techniek. Bent u op zoek naar een ander soort weegsysteem dan een mobiele brug? Geen probleem. De vakmensen van dit in Oud Gastel gelegen bedrijf hebben meer dan 30 jaar ervaring. Zij importeren materialen vanuit de hele wereld. Speciaal voor u kunnen zij nieuwe buitenlandse weegsystemen importeren. Ook is het mogelijk dat zij aan de hand van uw wensen een geheel nieuw meetsysteem op maat maken voor u.

Kies voor een mobiele weegbrug of een vaste weegplaat

Het belangrijkste bij een weegschaal is, dat u een accurate meting wilt uitvoeren. Weegt u met enige regelmaat verschillende soorten ladingen van wagens op verschillende locaties? Kies dan voor de mobiele weegbrug van MD Techniek. Deze mobiele weegbrug is inzetbaar voor zowel korte als lange projecten. Bent u op zoek naar een weegplaat voor op een vaste plek binnen uw bedrijf? MD Techniek biedt weegplaten op maat aan, zodat u er altijd van bent verzekerd dat het perfect past binnen uw organisatie.

Overlading is verleden tijd met de mobiele weegbrug

Overlading kan veel schade toebrengen aan uw voertuig. Daarnaast is het ook nog eens onveilig om met een te vol beladen voertuig de weg op te gaan. Het kan zelfs zorgen voor boetes, omdat er door de overheid goed wordt gelet op ladingen van wagens. Hoe voorkomt u overlading? Door goed zicht te houden op de gewichten van uw lading. Dit gaat eenvoudig met het gebruik van de mobiele weegbrug van MD Techniek. Zij hebben een uitgebreide engineeringafdeling. Rijd de wagen op de weegbrug en zie precies wat de massa is van uw belading. Is het gewicht goed? Dan kunt u veilig en vertrouwd de weg op. Gewicht nog niet goed? Verminder het gewicht en rijd de wagen nog eens op de weegbrug. Zo heeft u snel en eenvoudig een goed beladen wagen!

Over

You may also like...

Reacties gesloten.