Keuze uit diverse vacatures voor een matroos in de binnenvaart

Voor een gespecialiseerd bedrijf in detachering op het gebied van binnenvaart ga je naar Exho. Hier kies je namelijk uit een ruim aanbod van vacatures. Lijkt werken in de binnenvaart als matroos je wel wat? Ben je toe aan de volgende stap in je carrière als kapitein? Of heb je altijd al gedroomd over een baan als stuurman? Het zijn allemaal voorbeelden van banen die het uitzendbureau aanbiedt. Daarnaast is Exho ook een VTL-erkend leerbedrijf en investeert en ontwikkelt voor de opleidingen matroos, schipper en kapitein voor de binnenvaart. Start jouw carrière tijdens of na jouw studie en laat je informeren over de mogelijkheden.

Werken in de binnenvaart biedt doorgroeimogelijkheden

De omschrijving van een gevarieerde en uitdagende brache past goed bij de binnenvaart. Hier vind je diverse functies die je de ruimte geven om te groeien en te werken aan je vaardigheden. Door te kiezen voor Exho, ben je verzekerd van tal van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Een prima salaris, een prettige werksfeer en verschillende doorgroeimogelijkheden zijn hier slechts een paar voorbeelden van. Kom werken als matroos in de binnenvaart en kies voor het gespecialiseerde uitzendbureau binnen deze sector. Wellicht sta jij binnen een paar jaar al achter het stuur als kapitein. Leer het vak door het te doen en combineer een opleiding met werk. Ga daarom solliciteren voor een baan als matroos.

Verzekerd van een baan als je gaat werken in de binnenvaart

Het vinden van een baan is vaak lastiger dan verwacht, zeker als je net bent afgestudeerd. Wist je dat er bij de binnenvaart een hoop verschillende banen voor jou klaarliggen? Sterker nog: in deze bloeiende sector is volop werk te vinden. Hoe dat kan? Omdat transport over het water goedkoper en beter voor het milieu is, kiezen steeds meer bedrijven voor deze manier van vervoer. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris en tal van vrije dagen. Lijkt het werken als matroos, stuurman of kapitein in de binnenvaart je wel wat? Neem voor een uitdagende job, of het opleidingstraject, contact op met het team van Exho.

About

You may also like...

Comments are closed.