Kamperen in luxe? Kies voor glamping op natuurcamping op de Veluwe

Kamperen combineren met luxe? Dat kan als je kiest voor glamping! Geniet van de vrijheid op een mooie natuurcamping op de Veluwe, zonder alle ongemakken die er bij kamperen komen kijken. Wanneer je een luxe chalet huurt op Camping het Vossenhol, geniet je van alle voordelen van het kamperen, zonder dat je een tent hoeft op te zetten of een caravan hoeft schoon te houden. Verder kun je genieten van alle faciliteiten op de camping. Ga bijvoorbeeld een frietje halen in de snackbar, dan kunnen de kinderen deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door het animatieteam of spelen in de speeltuin. Of ga er met de boswachter op uit en spot wilde zwijnen in de bossen rondom de camping.

Ervaar het échte campinggevoel op deze mooie natuurcamping op de Veluwe!

Ben je nog op zoek naar een vakantiebestemming? Kom dan naar een natuurcamping midden in de bossen van de Veluwe. Wil je met de kinderen de natuur in, maar moeten je kinderen zich wel kunnen vermaken? Kom je vakantie vieren op Camping Het Vossenhol! Op een van de mooiste plekjes van Ermelo vervelen de kinderen zich geen moment. De natuurcamping ligt rustig midden in de bossen van de Veluwe, maar wanneer je op zoek bent naar meer vertier, dan is het gezellige centrum van Ermelo altijd dichtbij. Maar ook op de camping zelf is genoeg te beleven. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke bier-, wijn- of whiskyproeverij en Voor de kinderen worden er veel leuke activiteiten georganiseerd.

Geniet van de nieuwste trend op kampeergebied: glamping op de natuurcamping op de Veluwe

Ga mee met de trend van het moment: kies voor glamping. Dan combineer je het beste van de natuur en het comfortabele gevoel van luxe.  Wil jij dus genieten van de mooie omgeving van de Veluwe én wat luxe ervaren? Dan is glamping zeker iets voor jou. Op natuurcamping Het Vossenhol kun je nu genieten van deze luxe, midden op de Veluwe. Je verblijft in een gezellige lotustent, die van alle gemakken is voorzien. Alles is aanwezig, zodat je niet meer je tent hoeft op te zetten of luchtbedden hoeft op te blazen. De tenten zijn voorzien van een 2-persoonsbed, een koelkast een kledingkastje en een eettafel. Gaan er meer mensen mee? Dan huur je er toch gewoon een slaaptent bij?

Over

You may also like...

Reacties gesloten.