Hoe wordt u behandeld bij Podotherapie van der Nat in Dordrecht?

U heeft een afspraak gepland bij Podotherapie Van der Nat in Dordrecht. Hoe ziet uw afspraak eruit? Er vindt een onderzoek plaats, het belangrijkste deel van uw bezoek aan de podotherapeut. In dit consult wordt u met veel aandacht en zorgvuldigheid onderzocht. Houdt er wel rekening mee dat het tijdens een deel van het onderzoek meestal noodzakelijk is dat u uw schoenen, sokken en lange broek uit heeft. Zo kan op de juiste manier de stand van uw bekken, heupen en knieën worden onderzocht. Een compleet onderzoek bestaat uit verschillende onderdelen. Dit neemt ongeveer 30 tot 45 minuten in beslag.  

Podotherapie in Dordrecht door professionele podotherapeut

Wilt u dat uw klachten serieus worden genomen, dan moet u bij de praktijk voor podotherapie in Dordrecht zijn. Wanneer uw voeten een verkeerde stand hebben of als er een ander probleem is met uw voeten, kunt u ook pijn krijgen in uw rug, knieën, heupen of enkels. Indien dit de oorzaak is van uw klachten, kan de podotherapeut zolen aanmeten om de stand en de functie van de voeten te ondersteunen of corrigeren. De zolen worden voor iedere patiënt op maat gemaakt en kunnen in de meeste confectie-schoenen gebruikt worden. De zolen worden aangemeten bij het onderzoek. Hier wordt ook een 3D scan gemaakt van uw voeten om de drukverdeling goed te beoordelen en de correctie juist te plaatsen.

Directe toegankelijkheid voor podotherapie in de regio Dordrecht

Wanneer u pijn heeft in uw voeten, kunt u onmiddellijk naar de podotherapeut gaan. Dit gaat tegenwoordig gemakkelijker dan vroeger. Een verwijzing van de (huis)arts is niet meer nodig om een bezoek te brengen aan de specialist voor podologie en podotherapie. Voor podologie en podotherapie bij Podotherapie Van der Nat kunt u meteen terecht. Indien gewenst, kunt u altijd nog eerst een afspraak maken bij uw huisarts. Directe toegankelijkheid voor podotherapie in Dordrecht heeft voordelen. Zo komt u met voetklachten direct bij de specialist terecht. Er gaat geen lange tijd overheen totdat u kunt beginnen met het werken aan uw herstel. Uiteraard blijft de huisarts een centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. De podotherapeut blijft uw huisarts informeren, tenzij u specifiek aangeeft dat u dat niet wenst.   

Over

You may also like...

Reacties gesloten.