Hét vakantiepark gelegen in de Alpen van Frankrijk ontvangt u graag

U vindt Camping Domein Loisirs de l’Ubaye in het dal van Vallei Ubaye op een prachtige 1055 meter boven de zeespiegel, wat voor mooie uitzichten zorgt. Dé plek waar u echt tot rust komt. In de nabije omgeving vindt u bergen van wel 3411 meter hoog en de rivier ‘Ubaye’ inclusief strand. Wist u dat de weg naar de vallei de hoogst bereikbare weg van Europa is? De omgeving vraagt om ontdekt te worden vanaf het water, land of vanuit de lucht. Iedereen vindt zijn plek in het vakantiepark in Frankrijk. Tip: maak tijd vrij voor het bekijken van de wonderlijke sterrenhemel vanuit de vallei. Door de heldere lucht geniet u van duizenden sterren. Vakantiepark in Frankrijk voor jong en oud.

Vakantie vieren in het vakantiepark in Frankrijk

Is het alweer bijna tijd voor de zomervakantie? Of heeft u binnenkort een aantal dagen vrij en wilt u deze doorbrengen in het buitenland? Breng uw vakantie door in het vakantiepark in Frankrijk! Jong en oud beleeft de ideale vakantie op Camping Domein Loisirs de l’Ubaye. Overnacht u in een van onze chalets, mobilhomes of maakt u gebruik van onze glampingmogelijkheden? U richt uw vakantie precies in hoe u dat voor zich ziet. Bent u toe aan rust of komt u de prachtige omgeving ontdekken? Welk seizoen u ook op vakantie wilt, u bent altijd welkom bij het vakantiepark ‘Camping Domein Lorirs de l’Ubaye’ in Frankrijk.

Een accommodatie huren in het vakantiepark in Frankrijk

U heeft een heerlijke accommodatie gevonden waarin u wilt verblijven en weet u al de datum waarop u het bezoek wilt brengen aan Camping Domein Loisirs de l’Ubaye. Reserveer direct online! Geef uw aankomst- en vertrekdatum aan en met hoeveel personen u wenst te komen. Zodra de reservering in goede orde is ontvangen, neemt Camping Domein Loisirs de l’Ubaye contact met u op om uw reservering te bevestigen. Zowel de kampeerder als luxe vakantieganger vindt altijd een geschikte accommodatie. Ook aan de kinderen is gedacht! Zo organiseert het vakantiepark in Frankrijk creatieve middagen en kunnen kinderen altijd gebruikmaken van het verwarmde zwembad, kinderspeeltuin en andere activiteiten.

Over

You may also like...

Reacties gesloten.