Pcbrehoboth
Image default
Tuin en buitenleven

Egalisee Bestratingen uit Breda, professioneel en kundig hoveniersbedrijf

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat sierbestrating in Breda kan aanleggen voor u? Daar kunnen wij, Egalisee Bestratingen, u bij helpen! Wij zijn zeer betrouwbaar, kundig en voldoen aan al uw wensen.

Wie zijn wij? Wij zijn Anton Baremans en Bas Beekers, de oprichters van Egalisee Bestratingen. Voordat wij ons bedrijf gestart zijn waren wij collega’s van elkaar binnen een ander bedrijf. Daar hadden wij zo’n leuke klik en samenwerking dat we op een gegeven moment besloten hebben om samen verder te gaan. En daaruit kwam Egalisee Bestratingen, waar we super trots op zijn. Nog trotser zijn we op het feit dat we inmiddels zijn uitgegroeid tot een echt begrip in Breda en ver daarbuiten.

Professionaliteit, secuur werken en de scherpste prijzen, daar kunt u bij ons van op aan. Wij zorgen ervoor dat we altijd aan al uw wensen voldoen. U zit helemaal goed bij ons wat betreft bestratings- en tuinwerkzaamheden. Een mooi terras aanleggen? Dat kunnen we. Een vijver aanleggen? Dat kunnen we. Een overkapping maken? Dat kunnen we. Een tuinplan ontwerpen? Dat kunnen we. Een hout betonschutting plaatsen? Dat kunnen we. Er is niets waar wij onze hand niet voor omdraaien.

Voor alle werkzaamheden hebben wij ons eigen materieel. U hoeft dus nooit zelf spullen te huren.

Vraag een offerte aan of maak een afspraak

Wat voor tuinklus u ook op de planning heeft staan, wij staan klaar om u er mee te helpen! We komen eerst bij u langs om kennis met u te maken. Dan bespreken we uw opdracht en bekijken we alle mogelijkheden in uw tuin. We werken een plan uit en maken een offerte op maat. Zijn de offerte en prijs naar uw wens? Dan plannen we een afspraak in om de werkzaamheden uit te komen voeren.

U kunt natuurlijk ook een offerte via onze site aanvragen. Wij schatten de prijs in op uw aanvraag en maken een voorlopige offerte voor u. Wilt u telefonisch contact met ons opnemen, om een afspraak in te plannen of vragen te stellen? Geen probleem. Bel naar Bas Beekers op 06-38932453 of naar Anton Baremans op 06-53650609.

https://www.egaliseebestratingen.nl/